BRAK NA PRVU / Na zajedničku večeru stižu tri nova para, a Alan kaže: 'Veselim se naći drugu ženu'

Image
Foto: RTL

Danijela i Alan imali su sinoć prvi konflikt i cijeli dan nisu razgovarali, a sada se spremaju na zajedničku večeru s ostalim kandidatima

2.4.2024.
20:41
RTL
VOYO logo

U popularnom sociološkomn eksperimentu 'Brak na prvu', koji osimna RTL-u pratimo i na platformi Voyo, novi je dan s novim izazovima za devet bračnih parova, a Danijela i Alan imali su sinoć prvi konflikt i cijeli dan nisu razgovarali.

„Bila je neka situacija, dosta sam šokiran njezinim ponašanjem. Mi ne pričamo, mi samo pred vama nešto“, rekao je Alan dok su ujutro pili kavu, koju je Danijela skuhala. „Alan smatra da žena mora čistiti i prati za muža“, rekla je Danijela i objasnila kako joj je to smiješno u ovoj situaciji, no ne bi joj bilo u stvarnom životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Potom su razgovarali o večeri s ostalim parovima, a Alan je u šali rekao da se veseli naći drugu ženu te objasnio da su se sinoć posvađali zato što je ona spremila svoje nesesere nakon tuširanja - on joj je objasnio da ne mora to raditi, nego da se ponaša kao kod svoje kuće, a ona je tada 'poludjela'. Dodao je još kako mu smeta što stalno doziva svog psa, a nikada njega.

Image
FILIPOV UZOR /

Oglasila se najpoznatija baka u Hrvatskoj: 'Hvala svim prijateljima na internetu'

Image
FILIPOV UZOR /

Oglasila se najpoznatija baka u Hrvatskoj: 'Hvala svim prijateljima na internetu'

I Karmen i Josip pili su prvu kavu. „Nije dobio ono što je htio, njegova percepcija bliskog odnosa jako je različita od moje i zato mu je teško prihvatiti da sam ja drugačija“, rekla je Karmen, a Jole dodao kako su dosta toga definirali u njihovu odnosu, da imaju dosta sličnosti, ali i da svatko radi svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Jole se veselio prvoj večeri i poželio da sve prođe dobro i bez ikakve drame. Dok su pričali o tome, Karmen mu je prigovorila da joj stalno upada u riječ, što ju je počelo jako živcirati. „Mislim da nije svjestan da time ne poštuje sugovornika“, rekla je.

A dok je kod nekih parova malo napetija situacija, kod Mure i Marka vrlo je romantično i oboje su se jako veselili što će upoznati ostale kandidate. „Osjećam se ispunjeno, zadovoljno, sretno… I dalje smo intimni kao i prvog dana, sad je to preraslo u nešto više, ali ne bih o tome. Ušetat ću ponosno s Murom, zasad imamo odličan odnos i stvarno nam je prelijepo od prvog dana“, rekao je Marko, a Mura dodala: „Ako neka druga djevojka baci oko na mog muža, neće joj biti dobro.“

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kako će ostali parovi reagirati na nove sudionike sociološkog eksperimenta te hoće li ovaj put večera proći bez svađa - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'.

POGLEDAJTE VIDEO: Josip iz 'Braka na prvu' otkrio zašto se rastao: 'Bio sam mlad i neiskusan. To se nije trebalo dogoditi...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
Molitva prije zore
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo