FILIPOV UZOR / Oglasila se najpoznatija baka u Hrvatskoj: 'Hvala svim prijateljima na internetu'

Image
Foto: Instagram
Image
Foto: Instagram

Ovo nije prvi put da se Filipova baka oglasila na društvenim mrežama

1.4.2024.
19:52
Instagram
VOYO logo

Filip Belić kojeg pratimo u "Braku na prvu" i dan ranije Voyu je svojim obožavateljima čestitao Uskrs na društvenim mrežama, a osim njega se čestitki pridružila i najpoznatija baka u Hrvatskoj. Odnosno, baka Filipa Belića.

Image
PREOKRETI U 'BRAK NA PRVU' /

Filipu je Tamara sve draža, a jedan par je u krizi: 'Nismo par i to je to'

Prema baki je vrlo pažljiv, a ona mu također uzvraća velikom ljubavi. Sada su povodom blagdana Uskrsa snimili video za brojne obožavatelje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bako, sretan Uskrs", rekao joj je Filip, na što mu je uzvratila:"Hvala. I svim tvojim prijateljima na internetu. Svima želim sve najbolje, puno zdravlja, sreće i - proteina", rekla je baka.

Ovo nije prvi put da se baka oglasila na društvenim mrežama. Naime, Filip ju je snimio kako o njemu čita u dnevnim novinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti si najpoznatija baka Hrvatske sad, a ja najomraženiji Hrvat", istaknuo je tada Filip i nasmijao baku. "Nisi, to si se ti od početka malo…", rekla je baka u videu.

Image
Image

Baka mu je uzor

Filipu je njegova baka najveći uzor i smatra kako više žena danas mora biti poput nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je došlo doba gdje su se žene dosta promijenile. Htio bih pronaći ženu koja mi odgovara po izgledu, ali da bude tradicionalna, tipa kao moja baka. Da kuha, pere, brine se oko svog muža, partnera…", rekao je Filip u "Braku na prvu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Filip je ranije spominjao baku i kada se šalio s Tamarom koja je rekla da je spremna otvoriti svoja vrata ako on učini isto. Objasnila je da će ako se to ne dogoditi, njihov će odnos stagnirati, odnosno ostat će na prijateljstvu.

Filip je za RTL.hr otkrio je li spreman to učiniti. "Ako oboje otvorimo vrata, nastat će propuh, a baka je rekla da će me propuh ubiti", našalio se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' gledajte na RTL-u ponedjeljkom i utorkom u 21:15, a nove epizode možete i pogledati na platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

POGLEDAJTE VIDEO: Josip iz 'Braka na prvu' otkrio zašto se rastao: 'Bio sam mlad i neiskusan. To se nije trebalo dogoditi...'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo