kakvo nas vrijeme očekuje / Promjena vremena donijela nam je oblake i kišu. Provjerite hoćete li za vikend uloviti koji sunčani trenutak

Kraj ovog i početak idućeg tjedna ostaje nestabilno. Bit će promjenjivo oblačno s kišom i pljuskovima.

26.9.2020.
8:00
VOYO logo

Promjena vremena donijela nam je oblake, kišu, lokalno i obilne oborine. Sutra će se preko nas premještati ciklona i podržavati slične vremenske prilike.

SUBOTA

Prijepodne promjenjivo oblačno s kišom i pljuskovima. Na Jadranu će biti i izraženijih nevremena uz koja će ponegdje pasti i više od 40 litara kiše po četvornom metru. Na moru će puhati umjeren i jak jugozapadnjak i sjeverozapadnjak, sjevernije i bura, a na kopnu slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Temperatura osjetno niža, osobito u unutrašnjosti.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima ostaje promjenjivo oblačno, ali će oborina biti manje. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, uz koji će biti osjetno hladnije - temperatura oko 16 stupnjeva.

U Slavoniji u nastavku dana oblačno, ali uz manje kiše. Puhat će slab do umjeren sjeverni vjetar, a temperatura osjetno niža - između 15 i 19 stupnjeva.

U Dalmaciji i popodne uglavnom oblačno s kišom i pljuskovima, lokalno će još uvijek biti izraženijih nevremena. Puhat će umjeren i jak sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, a temperatura ispod 20 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i u gorju nestabilno, ali će oborina prema kraju dana biti manje, iako i dalje nije isključen i poneki izraženiji pljusak. Puhat će umjeren i jak sjeverozapadnjak, uz obalu i vrlo jaka bura, a temperatura i ovdje niža - osobito u gorju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Kraj ovog i početak idućeg tjedna ostaje nestabilno. Bit će promjenjivo oblačno s kišom i pljuskovima. Sredinom tjedna više sunčana vremena. Temperatura će i u novom tjednu biti ispod prosjeka.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu nema na vidiku dugotrajnije stabilizacije vremena. Idućih dana promjenjivo s kišom i pljuskovima, u nedjelju će lokalno pasti i obilnije oborine. Utorak i srijedu sunčanije, ali i dalje nestabilno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo