Predizborni serijal RTL.hr-a /

Željko Tokić, poduzetnik koji bi htio na čelo Zagreba: 'Ono što kažem mogu i napraviti'

U nizu video intervjua koje vam donosimo u danima uoči lokalnih izbora, predstavljamo vam kandidate za gradonačelnika ili gradonačelnicu grada Zagreba.

12.5.2021.
16:01
VOYO logo

U našem predizbornom serijalu video intervjua "Zagrepčani, za koga ćete glasati" s Anamarijom Matijaš već su razgovarali Jelena Pavičić Vukičević, Miroslav ŠkoroJoško Klisović, Vesna Škare OžboltAnka Mrak TaritašDavor FilipovićDavor Nađi, te Zvonimir Troskot

Željko Tokić nepoznato je lice u politici, ali ne i u poduzetničkim krugovima. Vlasnik je nekoliko tvrtki, među ostalima i Furnira, stare zagrebačke tvrtke koju je preuzeo prije nekoliko godina i sačuvao od stečaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidirao se, kaže, zbog toga što ne vjeruje kandidatima koji su se javili za mjesto gradonačelnika. Vrijeme je za istinske promjene, a ništa se neće promijeniti samo promjenom političara, smatra. U razgovoru s Anamarijom Matijaš je objasnio kako je uspio uz pomoć prijatelja prikupiti potpise i iznio svoje viđenje Zagreba pod vodstvom jednog poduzetnika, ali je i počeo s - vicem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo