stranka definirala stavove / Završena sjednica Predsjedništva HDZ-a, Kalmeta: 'Moj osmijeh vam sve govori'

Božidar Kalmeta je po izlasku iz središnjice stranke samo kratko dobacio: 'Moj osmijeh vam sve govori'

11.11.2015.
13:37
VOYO logo

Završila je sjednica Predsjedništva HDZ-a, no članovi stranke nisu baš bili rječiti. Pregovori s MOST-om još nisu započeli, ali Kalmeta nije skidao zadovoljni osmijeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je najavljeno da će nakon sjednice davati izjave za medije, to se nije dogodilo. 

Božidar Kalmeta je po izlasku iz središnjice stranke samo kratko dobacio: "Moj osmijeh vam sve govori".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HDZ-ovac Gordan Jandroković novinarima je izjavioda je njihova stranka definirala stavove, no neće otkrivati detalje. Dodaje kako će Karamarko pregovarati u timu koji još nije definiran te kako je prirodno da HDZ i MOST počnu pregovore. Jandroković smatra kako su spremni na reforme koje su radili s njemačkim IFO institutom te ponavlja da su pobjednici.

"Građani su tražili promjenu i tu će promjenu oni i dati u suradnji s MOST-om. Očekujem da će se pregovori dogoditi danas ili sutra".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsko pitanje o mandataru i jesu li se spremni odreći mjesta premijera, ne odgovaraju jer to spada u pregovaračku poziciju koju ne otkrivaju. 

Podsjetimo, HDZ-ov Davorin Mlakar u utorak je nakon sastanka s Tomislavom Karamarkom i nekolicinom uglednih kolega iz stranke najavio kako bi prvi razgovori s MOST-om trebali početi već u srijedu popodne. Još se ne zna gdje bi sastanak trebao biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo