ZATAŠKAVA LI SE BRUTALNO PREMLAĆIVANJE JER JE POČINITELJ SIN MOĆNOG TAJKUNA? /

Mladića našli u lokvi krvi...

Image

Već 45 dana prošlo je od slučaja u Širokom Brijegu kada je pod nejasnim okolnostima 17-godišnji Mile Soldo završio u bolnici s teškim ozljedama.

24.11.2016.
12:20
VOYO logo

Mile je otišao na rođendansku zabavu s prijateljima. Zadnje čega se sjeća je da je sve bilo u redu, no u gluho doba noći s teškim je ozljedama završio u bolnici. Fraktura čeljusti, nosne sluznice, diskolacija čeljusti, polomljeni zubi i težak potres mozga utvrđeni su mu u bolnici kad je prevezen na hitnu.

Teške ozljede glave

Po dolasku na zabavu, 17-godišnji Mile pronađen je nakon dva sata na obližnjem igralištu u lokvi krvi i s ozljedama glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hitna je pozvana s objašnjenjem da je na mladića pala stativa, no djelatnici hitne pomoći u Širokom Brijegu nisu znali pod kakvim je okolnostima mladić mogao biti ozlijeđen pa su pozvali policiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

'Bilo je modrica, ogrebotina, posjeklina, bili su čak i zubi iz gornje čeljusti, donje čeljusti, hematomi, podljevi. Morali smo ga dalje smjestiti pa je prebačen u centar hitne medicine u Mostaru', rekla je za 'Provjereno' Marina Milić, liječnica u Hitnoj pomoći Široki Brijeg.

Image

Policija slučaj tretira kao nezgodu

U otpusnom pismu nije naveden uzrok ozljeda glave, a policija od samog početka slučaj tretira kao nezgodu. Nitko ne zna što se zaista dogodilo, a pokrenuta je čak i Facebook stranica pod nazivom 'Istina za Soldu'.

Postavlja se pitanje je li zaista došlo do nesretnog slučaja ili je mladića netko brutalno premlatio, a potom pokušao prikriti svoje nedjelo tako što mu je stativu gola namjestio u blizinu dok je Mile bio u nesvijesti.

Image

Mnogi se pitaju je li ga možda premlatio sin nekog moćnog tajkuna pa se zbog toga cijeli slučaj pokušao zataškati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo