prijedlog jednog građana /

'Zašto Bandić jednostavno ne napravi par mobilnih fontana? Neka evo bude zlatna s lavovima koji rigaju vodu i neka kruži po gradu'

' Zašto Bandić jednostavno ne napravi par mobilnih fontana pa se prema potrebi šaltaju s lokacije na lokaciju. Bolje je to nego da svako malo ruši i gradi nove', prijedlog je jednog Zagrepčanina

14.3.2017.
21:11
VOYO logo

Veliki propust arhitekata dogodio se prilikom preuređenja Britanskog trga u centru Zagreba. Naime, nakon što su građevinari završili radove, uredili prometnicu i prekrili travnjakom kružni tok, opet su sve morali raskopati.

Građani su nezadovoljni i traže odgovore od Grada, no zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je danas, kada smo ga upitali za objašnjenje, uz svoje standardne stilske figure, izbjegavao odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tko radi taj i pogriješi. Pametni ispravljaju grešku u hodu, a bedasti inzistiraju na grešci. Neću tražiti ničiju odgovornost jer ljudi rade svoj posao. Ta je pogreška minimalno skupa u odnosu na to što je riješena u hodu. Ne znam zašto vas to toliko pika", bili su njegovi odgovori, a ni Gradska uprava nije se potrudila uopće poslati odgovor na pitanje koliko će ta greška koštati građane.

U tom stilu, prijedlog za novonastalu problematiku u gradu, u FB grupi 'I to je Zagreb', objavio je i jedan od građana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prijedlog. Zašto Bandić jednostavno ne napravi par mobilnih fontana pa se prema potrebi šaltaju s lokacije na lokaciju. Bolje je to nego da svako malo ruši i gradi nove. Metne fino cisternu jednu, iza nje zakači mobilnu fontanu, nek bude evo zlatna s lavovima koji rigaju vodu, da bude što efektnije, pa nek kruži po gradu", napisao je, što je oduševilo korisnike društvenih mreža.

Image
Foto: Facebook (I to je Zagreb)

(Facebook (I to je Zagreb)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo