Predsjednica osvaja Ameriku / Zasjenila Melaniju: Izdanje za pamćenje Kolinde Grabar-Kitarović iz New Yorka

Image
Foto: Official White House Photo by Andrea Hanks

Hrvatska predsjednica u posljednje vrijeme oduševljava izgledom, ali i stylingom

27.9.2018.
12:17
Official White House Photo by Andrea Hanks
VOYO logo
Image

Hrvatske političarke

Image

Hrvatske političarke

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (50) ovih dana boravi u New Yorku gdje sudjeluje na Općoj skupštini UN-a pred kojom je održala i govor. 

No, predsjednica je privukla pažnju u javnosti i fotografijom s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom (72) i njegovom suprugom Melanijom (48). Mnogi su, naime, na društvenim mrežama komentirali kako je Kolinda Grabar-Kitarović zasjenila Melaniju u vrlo elegantnom izdanju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I hrvatska predsjednica i prva dama Amerike su odabrale haljinu "na preklop", a korisnici na društvenim mrežama primijetili su kako je to bilo možda i jedno od najelegantnijih izdanja predsjednice.

Grabar-Kitarović je u posljednjih nekoliko mjeseci poradila na svojoj liniji pa takve kreacije sada još više dolaze do izražaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednica slovi za jednu od najljepših hrvatskih političarki, a kako ste nedavno na našem portalu birali najpristalijeg hrvatskog premijera, sada vam dajemo priliku da u našoj anketi glasate za političarku koja vam je u Hrvatskoj najljepša? Ako Vam treba podsjetnik kako naše političarke izgledaju, pogledajte u fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo