ZARAŽENI GRADONAČELNIK OGULINA: / 'Sve činimo da grad ne bi postao novo žarište, zatvaramo sve što treba!'

Image
Foto: YouTube/Screenshot

Zaraženi gradonačelnik Ogulina tvrdi da sve čine kako taj grad ne bi postao novo žarište, zatvaraju sve što je potrebno

10.7.2020.
13:47
YouTube/Screenshot
VOYO logo

Ogulinski gradonačelnik Davor Domitrović pozitivan je na koronavirus, no nastavio je raditi od kuće. "Nalaz je pozitivan. Ako me pitate zdravstveno, ja sam odlično, bez ikakvih simptoma", rekao je Domitrović za N1.

Dodao je da je trenutačno 11 zaposlenih iz gradske uprave u samoizolaciji, da su od četiri testa dva bila pozitivna, njegov i njegova zamjenika, a da će se ostali znati ubrzo. Kaže kako je Gradska uprava bila zatvorena samo na jedan dan, dok nadležni epidemiolozi nisu izdali upute, te dok zgrada nije dezinficirana. Sve čine, rekao je, kako Ogulin ne bi postao novo žarište, zatvaraju sve što je potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogrešan ulazak u izbore SDP-a

Komentirao je i težak izborni poraz Restart koalicije, odnosno SDP-a na parlamentarnim izborima. "Ne treba tu puno komentara, rezultat je jako loš. Mislim da je pogrešno određen način na koji smo ušli u izbore", rekao je.

Smatra kako je jasno da je "odgovornost na onima koji su sastavljali liste", odnosno na vodstvu stranke. "Očito je potreban restart i samom SDP-u. Mislim da će to biti odrađeno već u nadolazećim izborima za vrh SDP-a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BERNARDIĆ JE VEĆ NA GODIŠNJEM? Ostojić otkrio kada će biti unutarstranački izbori u SDP-u: /

'Žuri nam se!'

Image
BERNARDIĆ JE VEĆ NA GODIŠNJEM? Ostojić otkrio kada će biti unutarstranački izbori u SDP-u: /

'Žuri nam se!'

Ne želi govoriti o favoritima

Na pitanje tko bi bio njegov favorit za predsjednika stranke, odgovara: "Za sada je samo Peđa Grbin istaknuo svoju kandidaturu, tako da se ja još ne bih izjašnjavao. Vidjet ćemo hoće li biti još kandidatura. Grbinovi rezultati su pokazali da je on jako dobar kandidat. I ako on ostane, ja ću ga svakako podržati, jako ga dobro osobno poznajem", kaže Domitrović.

Na kraju je rekao da će se više angažirati u stranci te da poraz na nacionalnim izborima strankama ne šteti na lokalnoj razini. "Tu birači direktno biraju lokalno ime i prezime, onoga čije kvalitete poznaju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo