javni natječaj /

Zagreb traži nove direktore Zrinjevca, Gradskih groblja, Autobusnog kolodvora...

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

U neobičnom uvodu natječaja navodi se da Zagrebački holding ima misiju omogućiti Zagrepčanima zdrav, ugodan i siguran urbani život – svaki dan!

17.11.2021.
17:50
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

"Zagrebački holding društvo je čija je misija omogućiti Zagrepčanima i lokalnoj zajednici zdrav, ugodan i siguran urbani život – svaki dan! S ciljem osnaživanja tima rukovoditelja i u svrhu odabira najboljih kandidata Zagrebački holding d.o.o. raspisuje javni natječaj za zapošljavanje na radnim mjestima voditelj podružnice u 6 podružnica".

Ovim svakako neuobičajenim uvodom, Zagrebački holding objavio je Javni natječaj za zapošljavanje čelnika Arene Zagreb, Autobusnog kolodvora, Gradskih groblja, Vladimira Nazora, Zagrebačkog digitalnog grada te Zrinjevca. Natječaj je otvoren do 24. studenoga 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao se nudi na mandat od četiri godine, a uvjeti natječaja su da se mora imati završen diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili s njim izjednačen studij odgovarajuće struke (VII. stupanj stručnog obrazovanja; najmanje 300 ECTS bodova). Kandidati moraju imati najmanje deset godina radnog iskustva, potom najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama ali ne smije biti i kažnjavan, odnosno uvjet da državno odvjetništvo ne vodi kazneni postupak za kaznena djela za koja se goni po službenoj dužnosti.

Podsjetimo, trenutačno je voditelj Autobusnog kolodvora Luka Gabrić, nekadašnji laburist koji je samo deset mjeseci od učlanjenja u Bandićevu stranu Bandić 365 postao čelnik ove tvrtke preko javnog natječaja. Njegovo ime provlačilo se u medijima zbog sumnje namještanja natječaja oko zakupa ugostiteljskih prostora na Autobusnom kolodvoru. U kaznenoj prijavi DORH-u stoji da je kolodvor oštetio za 450.000 kuna, piše portal Bauštela.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno je na čelu Zrinjevca Igor Toljan, dugogodišnji vjerni suradnik Milana Bandića, Arena Zagreb vodi Sretan Šarić, Gradska groblja vodi Roko Guja, koji je strelovit poslovni uspjeh doživio ubrzo nakon što je postao član Bandićeve stranke. Bio je plivač Mladosti, čelnik mladeži u Bandićevoj stranci, a zbog nepridržavanja epidemioloških mjera na Bandićevu ispraćaju, prekršajno je kažnjen Zagrebački holding. Podružnicu Vladimir Nadzor trenutačno vodi Miroslav Čulk, a Zagrebački digitalni grad Boris Sesar. 

Detalje natječaja za nove čelnike podružnica Zagrebačkog holdinga pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo