ponosni sugrađani /

Zadrani priredili spektakularni doček svom heroju i osvajaču svjetske bronce Stipi Žuniću

Za Žunića je priređen svečani doček u Maloj vijećnici Grada Zadra, a našeg bacača kugle u ime gradonačelnika primili su zamjenici Ante babić i Jagoda Surać sa suradnicima

9.8.2017.
9:35
VOYO logo

Osvajač brončanog odličja na Svjetskom prvenstvu u atletici Stipe Žunić jučer se vratio u svoj rodni Zadar nakon što je u Londonu bacio kuglu 21,46 metara i okitio se odličjem, piše eZadar.

Za Žunića je priređen svečani doček u Maloj vijećnici Grada Zadra, a našeg bacača kugle u ime gradonačelnika primili su zamjenici Ante Babić i Jagoda Surać sa suradnicima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Stipe, iznimna mi je čast da te mogu primiti i pozdraviti i čestitati ti na tvom iznimnom sportskom uspjehu. Cijeli sam život pratio sport i dan danas ga pratim i kao što si ti zamišljao ovakav doček tako sam i ja zamišljao, s obzirom da se bavim ovim poslom, da ću možda i ja imati priliku nekoga tako dočekati. S druge strane da nisam sad u ulozi zamjenika gradonačelnika, bio bi sigurno na Narodnom trgu jer cijenim sport i uspjehe naših sportaša", istaknuo je ovom progodom zamjenik gradonačelnika Ante Babić.

Pročitajte još:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Vratio se svjetski medaljaš Stipe Žunić: 'Pitanje je trenutka kada ću baciti preko elitne granice'

"To je možda floskula, ali u tvom slučaju ova medalja sigurno ima zlatni sjaj. -Ponosi smo što si naš sugrađanin, čestitamo ti od svega srca i svako dobro u daljnjoj karijeri", zaključio je zamjenik Babić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo