znate li tko je natalija prica? / Za Zagrepčanku godine predložena i Bandićeva suradnica s kojom je 'uhvaćen' u razgledavanju bundi

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

"Gospođa Natalija Prica je vratila nadu građankama i građanima Zagreba", stoji u objašnjenju

17.2.2021.
11:55
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je objavljeno kako je da je HDZ za nagradu Zarepčanka godine predložio ravnateljicu Klinike za infektivne bolesti i članicu Nacionalnog stožera Alemku Markotić, pojavilo se još jedno zanimljivo ime. 

Grad Zagreb, naime, svake godine dodjeljuje priznanje pod nazivom Zagrepčanka godine. Natječaj za ovogodišnje priznanje raspisan je prije nešto više od mjesec dana, a priznanje sa sobom povlači i 50.000 kuna novčane nagrade. Predložena je Alemka Markotić, kako je jučer doznao Index, od strane KBC-a Zagreb na čijem je čelu HDZ-ovac Ante Ćorušić. Predložio ju je i Mjesni odbor Budenec (odbor od 330 stanovnika).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S cijelom idejom nije zadovoljan gradonačelnik Milan Bandić, ali on svog konja za trku ima.Na popisu kandidatkinja za Zagrepčanku godine našla se i Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica.

"Nataliju Pricu je predložila Nada Balen iz Hrvatskog društva za zaštitu i promicanje ljudskih prava. Uskoro ćemo saznati je li to odgovor na Alemku. Gospođa Balen je javnosti postala poznata po svojim bizarnim objavama tekstova u kojima brani lik i djelo Milana Bandića, ali i Davora Bernardića te vjeroučitelja Bagarića", govori član odbora Renato Petek za ovaj portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Bandić nije oduševljen /

Alemka Markotić bit će proglašena Zagrepčankom godine? Dobit će i 50000 kuna

Image
Bandić nije oduševljen /

Alemka Markotić bit će proglašena Zagrepčankom godine? Dobit će i 50000 kuna

Maksimalno angažirana - od 29 sjednica, javila se 4 puta

Objašnjenje zašto Bandićeva bliska suradnica treba dobiti nagradu: Gospođa Natalija Prica je vratila nadu građankama i građanima Zagreba. 

"Gospođa Natalija Prica svojim je, naime, iznimnim zalaganjem i rezultatima rada kao maksimalno angažirana gradska zastupnica, kao jedna od najbližih suradnica gradonačelnika Grada Zagreba gospodina Milana Bandića, kao vrhunski uspješna znanstvenica, pa i kao vrlo uspješna stranačka dužnosnica obilježila proteklu godinu u najpozitivnijem mogućem svjetlu i vratila nadu građankama i građanima Grada Zagreba - posebice pritom onima kojima je poruka nade, optimizma i vjere u sebe i u naše društvo danas najpotrebnija, djeci i mladeži - u bolje sutra našeg društva, našeg grada i cijele naše države", stoji, doslovno, u prijedlogu za dodjelu nagrade Zagrepčanke godine i pripadajućih 50.000 kuna Bandićevoj bliskoj suradnici Prici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Četiri puta na 29 sjednica javila se Prica, a kažu da je iznimno angažirana", kaže Petek za kraj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo