ZA VIKEND NAM STIŽE NOVA OLUJA: / Temperature će značajno pasti, a bit će i jakog vjetra. Meteorolozi otkrili i kad se vraća ljeto

Image

Ljeto se vraća već u ponedjeljak kada temperature počinju rasti, a sredinom idućeg tjedna ponovno će dosegnuti, a negdje i prijeći 30 Celzijevih stupnjeva

9.7.2020.
8:21
VOYO logo

Tek što smo se riješili jedne promjene vremena koja je u mnoge krajeve donijela jak vjetar, kišu i pad temperature, za vikend nam već stiže druga. Pravo ljetno sunce grijat će nas još danas i sutra, a u subotu će nam se ponovno približiti hladna fronta sa sjeverozapada, i imat ćemo vrlo sličnu situaciju kao i u noći na utorak, prognozira N1.

Image
Image

01.07.2020., Zagreb - Snazan cumulonimbus koji je donio tucu u okolici Zagreba.

Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL

Kiše i pljuskova bit će u većem dijelu zemlje, poštedjet će samo Dalmaciju. Na sjeverozapadu zemlje već u subotu poslijepodne moguće je izraženije nevrijeme, kojeg prema večeri može biti i na sjevernom Jadranu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Temperature će značajno pasti pa će one dnevne, na kontinentu, u nedjelju biti između 20 i 24 stupnja. Više sunčanijeg vremena, ali i topline bit će na Jadranu, no tamo će zapuhati bura pa će odavati dojam hladnijeg vremena.

Ljeto se vraća već u ponedjeljak kada temperature počinju rasti, a sredinom idućeg tjedna ponovno će dosegnuti, a negdje i prijeći 30 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo