sve za dobrobit hrvatskih državljana / Vrlo oprezan govor predsjednice: 'Čestitam Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik ovih izbora'

'Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima, čestitam svima koji su izabrani u novi saziv Sabora. Čestitam i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik ovih izbora', poručila je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

9.11.2015.
0:44
VOYO logo

Napokon se i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović obratila hrvatskoj javnosti, kako bi komentirala rezultate parlamentarnih izbora, prema kojima je HDZ osvaja 61 mandat (s dijasporom), SDP 53, a MOST 19.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjela bih čestitati hrvatskim državljanima koji su danas na izborima pokazali da je Hrvatska država zrela demokracija. Iako još govorimo o nepotpunim rezultatima, čestitam svima koji su izabrani u novi saziv Sabora. Čestitam i Domoljubnoj koaliciji koja je relativni pobjednik ovih izbora. Pozivam sve da pokažu odgovornost prema građanima koji su ih izabrali i da se iza stranačkih interesa postavi interes naroda. Iza nas treba ostaviti ružne riječi koje su pale u kampanji, treba biti jasno da svi i dalje moramo voditi Hrvatsku iz krize", poručila je predsjednica.

"Osobno ću, u skladu sa svojim ustavnim ovlastima, pristupiti cijelom procesu vrlo odgovorno, proći ćemo kroz konzultacije i uskoro ćemo imati novog mandatara ove vlade. Vjerujem da će Hrvatska u bliskoj budućnosti imati stabilnu vladu koja će prije svega raditi na dobrobit hrvatskih državljana i građana", za kraj svog obraćanja je kazala Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo