šef hns-a o izborima u zagrebu / Vrdoljak: 'Zagrepčani, vi odlučujete ostaje li Trg maršala Tita ili dolazi tabla Za dom spremni'

'Mi uopće nemamo sukob sa SDP-om. Mi u nizu lokalnih jedinica izašli zajedno i surađujemo zajedno'

24.5.2017.
18:57
VOYO logo

Danas poslijepodne održana je sjednica Predsjedništva HNS-a. Odmah nakon sjednice je predsjednik stranke Ivan Vrdoljak gostovao u RTL-u Danas.

Što kažete na špekulacije sa strane SDP-a da ste vi krivi za loš rezultat njihove liste u Zagrebu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat uopće nije loš. Rezultat je najbliži mogući da se Milan Bandić konačni promijeni u Zagrebu i da damo šansu gradu da se promijeni te da se koalicija Bandića i ovih profašističkih opcija ne bude u Zagrebu. Tko može reći da je rezultat loš kada nitko nikad nije bio bliži tome".

SDP može to reći s obzirom da imaju četiri vijećnika manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro, ali koliko HDZ ima manje?"

Znači, ne osjećate se odgovorno za taj loš rezultat?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ajde da budemo potpuno jasno - ne želim se uopće opterećivati odnosima između stranaka jer će po tisućiti put ispasti da se više bavimo samim sobom nego građanima grada Zagreba. U idućih deset dana fokus našeg rada su građani Zagreba koji trebaju odlučiti ostaje li Trg maršala Tita ili dolazi tabla Za dom spremni".

Možemo biti realni da ne cvjetaju ruže između vas i SDP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi uopće nemamo sukob sa SDP-om. Mi u nizu lokalnih jedinica izašli zajedno i surađujemo zajedno. Liberali i socijaldemokrati dobro funkcioniraju u ovoj zemlji. Daleko bolje nego što fukncioniraju Most i HDZ".

Zašto ste onda rekli da vas je prevario Komadina?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zato što taj čin nije bio pristojan. Ali, ne želim zagaditi prostor politički koji je sada presudan za građane grada Zagreba i Hrvatske s odnosima između stranaka".

Komadina je pokušao predati listu bez HNS-a?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Komadina je predao listu bez HNS-a. Mi smo predali svoju i ušli u Gradsko vijeće. Ne treba to gledati tragikomično, ali treba pamtiti".

Očekujete da HDZ podrži Anku Mrak Taritaš?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, očekujem da građani podrže Anku Mrak Taritaš i da se odupru s potencijalnom koalicijom s Hasanbegovićem i Esih. Ako ne žele imati crnokošuljaše, onda je Anka alternativa".

ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo