Pristupačnih prilaza tek nekoliko / Vrbovčani ogorčeni: zbog radova na nadvožnjaku jedva mogu do groblja, a Dušni dan je sve bliže

Stanovnici Vrbovca i okolice ogorčeni su zbog radova na nadvožnjaku i ulici prema groblju čiji se završetak najavljuje već mjesecima. Približava se Dušni dan i masovni posjet, a na groblje se jedva može ući.

9.10.2017.
18:18
VOYO logo

Zbog novog nadvožnjaka i radova kraj groblja najteže je stradao prvi red. Zbog neopreznog kopanja srušilo se stablo i uništilo spomenik, a urušavanje prijeti i cijelom zidu uz cestu. 

Radovi su Vrbovčane i stanovnike okolnih mjesta natjerali na obilazne pravce kako bi došli do groblja. A kako je zatvoreno glavno parkiralište, mogu se zaustaviti samo pred mrtvačnicom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog gužve često ne mogu proći ni mrtvačka kola, a posebno je problematično za vrijeme pogreba. Za one starije auto je jedina mogućnost, posebice ako im se grob nalazi na drugoj strani groblja.  

Pristupačnih prilaza je tek nekoliko, samo je problem što nema stepenica, a nekako se treba popeti. Jedan od najvećih izvođača radova Hidroelektra gradonačelniku je obećala da će radove završiti sutra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"10. listopada je sutra, ali kao što vidite ova cesta je razrovana, znači nema šanse da bude gotova kako mi je rečeno niti u sljedećih 20 dana", izjavio je Denis Kralj, gradonačelnik Vrbovca.

Problem je i onima koji žive i rade uz groblje, cvjećarica je ostala izdvojena, a poljoprivrednici ne mogu na svoje oranice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni koji žive uz groblje i oni koji ga posjećuju nadaju se da će radovi uskoro biti završeni, no kako je za sutra najavljen i štrajk radnika upitno je hoće li sve biti gotovo do blagdana Svih Svetih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo