Izvijestio HAK / Vozači oprez! Na A6 uočena srna, brzina vožnje ograničena na 80 km/h, prometna na A7

Image
Foto: Marko prpić/Pixsell

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju na većini cesta, a tijekom dana očekuje se pojačan promet mogući zastoji i vožnja u koloni na autocestama u

11.7.2023.
7:23
Marko prpić/Pixsell
VOYO logo

Brzina vožnje ograničena je na 80 km/h na autocesti A6 između čvora Ravna Gora i Vrbovsko zbog uočene srne na prometnici.

Iz Hrvatskog autokluba (HAK) apeliraju na vozače na dodatan oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, na A7 na čvoru Sveti Kuzam u smjeru Graničnog prijelaza Rupa dogodila se prometna nesreća pa mole vozače za strpljenje.
Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, na većini cesta vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi.

"Tijekom dana očekuje se pojačan promet i mogući zastoji i vožnja u koloni na autocestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Ploče-Karamatići i A6 Rijeka-Zagreb, zagrebačkoj obilaznici iz smjera čvorova Zagreb zapad i Buzin u smjeru naplate Lučko, autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, autocesti A3 Bregana-Lipovac i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u oba smjera, Krčkom mostu, na većini cesta u priobalju te u trajektnim lukama i pristaništima", navode u HAK-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE I OVO Ne proizvodi se gotovo 40 godina, zemlja u kojoj je nastao više ne postoji. Ali Fićo i dalje živi

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo