'NIJE MU MJESTO ZA VOLANOM' / Vozač koji je pijan vozio učenike odmah dobio otkaz: 'Takvo ponašanje je nedopustivo'

Image
Foto: Ilustracija: Pixabay

Čim me policija obavijestila o događaju, vozač je dobio momentalni otkaz, rekao je vlasnik tvrtke 'Zoki tours' Zoran Blešć

30.5.2019.
9:33
Ilustracija: Pixabay
VOYO logo

U utorak policijski službenici čakovečke postaje prometne policije su prilikom redovne kontrole oko podneva u Lopatincu zaustavili autobus kojim je 55-godišnji vozač prevozio školsku djecu.

Iz PU međimurske su javili da je alkotestiranjem vozača utvrđeno da je autobusom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,98 promila. Vozač je isključen iz prometa te je prekršajno sankcioniran zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

"Vozač je dobio momentalni otkaz"

Portal eMeđimurje doznaje da se radi o vozaču tvrtke 'Zoki tours' iz Pleškovca, čijeg smo vlasnika Zorana Blešća kontaktirali, a koji je odmah reagirao po ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čim me policija obavijestila o događaju, vozač je dobio momentalni otkaz. Takvo ponašanje je nedopustivo i do sada još nismo imali takav slučaj", rekao nam je Blešć i dodao da je na njima velika odgovornost da brinu o sigurnosti svih svojih putnika, a posebno kad se radi o školskoj djeci.

"Ne možemo tolerirati takvu neodgovornost. Takvim vozačima nije mjesto za volanom, ni osobnog automobila, a kamoli profesionalno", rekao nam je Zoran Blešć, piše eMeđimurje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo