Vojkovića na poslu nikad nema prije 11 sati

Hrvoje Vojković, koji zadnjih dana diže medijsku prašinu, obožava skupa odijela, dobre restorane i barove, trendovske torbe, putovanja i mlade djevojke.

11.2.2010.
13:28
VOYO logo

"Nema njega prije 11 sati u uredu. Svaki put kad ga nazovem tajnice mi kažu da još nije stigao", rekao je za Jutarnji list jedan od poznanika Hrvoja Vojkovića.

Vojković je u svojoj karijeri postigao važne rezultate, kažu njegovi suradnici, ali, dodaju, ni na jednom poslu nije se pojavljivao u uredu u jutarnjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema sumnje da je Vojković oduvijek njegovao stil kojeg se ne bi posramio niti jedan od utjecajnijih američkih menadžera neke privatne kompanije. Naime, obožava skupa odijela, trendovske torbe, in restorane i barove, putovanja, mlade djevojke...

Jedini je problem što Vojković svoj stil, čini se, ponekad njeguje na račun državne kompanije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Croatia osiguranje tijekom 2008. i gotovo cijele 2009. potrošilo je na cigare i cigarete više od 110 tisuća kuna. Taj je iznos uplaćen tvrtki Camelot, ekskluzivnom uvozniku cigareta, cigara i duhanskog pribora.

Vojković tvrdi da cigare nisu bile za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne pušim više od godinu i pol, samo električnu cigaretu, i to rijetko", izjavio je Vojković.

No, nisu samo cigare dio Vojkovićeva imidža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putovanja u egzotične krajeve, s kojih je Vojković medijima dostavljao fotografije, penjanje na Himalaju, poziranje fotoreporterima s novom mladom djevojkom na jedrilici, prijatelj iz hip-hop svijeta čiji je koncert Snoop Doga tvrtka kojoj je Vojković na čelu marketinški sponzorirala, gradnja vikendice s bazenom te planovi za vile na Hvaru..., piše Jutarnji list.

Prethodni članci:

arti-201002100051006 arti-201001250644006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo