Nemir među stanarima /

Voajerski incident u zagrebačkom studentskom domu: provjerili smo kakva je sigurnost u domovima i što na sve kažu studenti

Nesvakidašnji voajerski incident zbio se u jednom zagrebačkom studentskom domu. Nepoznati muškarac navodno je pokušavao tajno snimati studentice po kupaonicama no brzo su reagirali zaštitari i zadržali ga do dolaska policije.

4.10.2017.
18:45
VOYO logo

Među stanare studentskog doma na Savi uvukao se nemir i to nakon što je u žensku kupaonicu ušetao neželjen gost.

“Dragi ljudi, lik koji je snimao po wc-u u sedmom paviljonu je uhvacen, upravo ga je odvela policija.”, glasio je Facebook status jedne stanarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema navodima studentica pokušavao je u kupaonici snimati mobitelom.

“Ne bi mi bilo ugodno kad idem iz tuša vidjet neku nepoznatu osobu na hodniku to mene zabrinjava.”, rekla je studentica Katarina Jajčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz studentskog centra potvrđuju incident no, poručuju da je sigurnost u domovima dobra, a studente upozoravaju da budu oprezniji.

“Oni su ti koji žive u domu i ne bi trebali kad vide nepoznatu osobu puštati u dom. Moraju vodit pažnju da stvarno zatvore ta vrata sa sobom.”, rekao je Mario Župan, savjetnik ravnatelja za studentski standard i gospodarstvo.

Unatoč upozorenjima studenti ključ u bravu ne stavljaju uvijek.

Tuš kabinama koristi se 30-ak studentica s kata, svaka od njih iznuta se može zaključati, a kao dodatna zaštita postoji i zavjesa. Osim toga imaju i ključ koji zaključava glavna vrata kupaonice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaka cura u domu mora paziti je li zaključala požarna vrata, svoju sobu.”, rekla je studentica Nikolina Kuštra.

“Iznenađen sam, svakakvih ima ljudi, ali sigurnost je ovdje oke, imamo hrpu zaštitara koji paradiraju okolo, tako da zadovoljan sam.”, rekao je student Robert Tomljenović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije doznajemo da je nakon sinoćnjeg incidenta muškarac pušten, a studentici preostaje da protiv njega podnese prijavu.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo