CROATIA MUSIC ADVENTURES U DUBROVNIKU / Vlasnici svjetskih megahitova nastupit će na jednoj od najljepših hrvatskih plaža

U dva dana kroz Dubrovnik će prodefilirati desetak DJ-a, dok su headlineri ovog ekskluzivnog festivala bit će Sigma i Clean Bandit DJ set

25.5.2016.
12:45
VOYO logo

Croatia Music Adventures, najjužniji hrvatski festival, održat će se 28. i 29. srpnja na pet pozornica, a ovog ljeta dovodi svjetska imena na jednu od najljepših hrvatskih plaža – dubrovačku plažu Banje!

U dva dana kroz Dubrovnik će prodefilirati desetak DJ-a, dok su headlineri ovog ekskluzivnog festivala bit će Sigma i Clean Bandit DJ set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najpoznatiji duo svjetske drum'n'bass scene, Sigma, vlasnici su hita "Nobody To Love" i mnogih drugih koji broje milijunske poglede na YouTubeu.

Jedan od najvećih radijskih i klupskih hitova u posljednjih desetak godina "Rather Be", pak, pripada drugom headlineru festivala, odnosno grupi Clean Bandit koja na Banjama nastupa u formi DJ seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna pozornica ovogodišnjeg CMA bit će na plaži Banje, druga je u Banje Beach klubu, treća u Lazaretima te četvrta na Komardi. Peti stage, koji neće biti u redovnoj prodaji, nalazit će se na otoku Lokrumu pokraj Mrtvog mora, a do njega će se dolaziti posebnim CMA brodom. Tamo će nastupiti kultni nizozemski DJ Maestro koji će predstaviti najnoviju soul/funk kompilaciju Nine Simone pod imenom "DJ Maestro Presents Nina Simone Little Blue Girl Remixed!" U Dubrovnik dolazi u sklopu Showcade Soundplate Records koji je i izdao ''Official Nina Simone Remix'' album, a od ove su godine i službeni partner Croatia Music Adventuresa na području Velike Britanije.

Setu DJ Maestra moći će prisustvovati svi posjetitelji otoka koji se 28. srpnja od 18– 20 h zateknu na Lokrumu.

Prvi dan festivala, 28. srpnja, nastupa Sigma. Poznati britanski drum & bass dvojac čine Cameron Edwards i Joe Lenzie, a na svjetsku scenu lansirao ih je megahit "Nobody to Love". Pjesma im je donijela dvije nominacije za BRIT nagrade i broji vrtoglavih 200 milijuna pogleda na YouTubeu. U veljači prošle godine singlom "Higher“ najavili su izlazak albuma "Life" kojim su u prosincu oduševili i fanove i kritiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Surađivali su s najvećim zvijezdama kao što su Elie Goulding, Kanye West, s Ritom Orom na singlu "Coming Home", a u utorak su objavili i novu pjesmu "Cry", nastalu u suradnji sa skupinom Take That.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi headliner ovogodišnjeg Croatia Music Adventuresa koji nastupa 29. srpnja je  Clean Bandit DJ Set koji debitiraju 2012. godine sa singlom "A+E" na simboličnom 100. mjestu britanske top-liste, da bi već iduće godine hitom "Mozzart’s House" stigli među 20 najboljih! Ranije spomenutom "Rather Be" osvojili su cijeli svijet, a pjesma čiji spot ima gotovo pola milijarde  pregleda na YouTubeu službeno je potvrđena kao jedan od deset najvećih svjetskih i europski hitova u 2014. godini.

Image

Poslije osvojene Grammy nagrade za najbolji dance hit gdje su iza sebe ostavili Disclosure i Mary J. Blige, nominirani su i za najbolji britanski bend, rame uz rame s  Coldplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene ulaznica:
Festivalska ulaznica do 1.6. - 240 kn
Festivalska ulaznica do 1.7. - 260 kn
Festivalska ulaznica do 27.7. - 280 kn
Festivalska ulaznica na dan  -  300 kn
Festivalske VIP ulaznice ( stol + 4 ulaznice) - 1600 kn

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo