Plenković i Jandroković sigurni /

Vladin avion pretijesan za sve zainteresirane? Tko od dužnosnika ide na polufinale u Moskvu

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na Markovom trgu definira se popis dužnosnika koji će ići na polufinale Svjetskog prvenstva

10.7.2018.
11:23
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik Vlade Andrej Plenković i predsjednik Sabora Gordan Jandroković potvrdili su odlazak na polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva između Hrvatske i Engleske. Zainteresiranih u Banskim dvorima i na Markovom trgu ima još, pa bi Vladin avion, koji ima 12 putničkih mjesta, mogao biti pretijesan, zbog čega bi delegacija mogla ići komercijalnim letom, doznaje Večernji list.

Pored Plenkovića i Jandrokovića te njihovog osiguranja, u Rusiju bi mogao ministar financija Zdravko Marić, koji je bio u Sočiju na četvrtfinalu, gdje je išao privatnim aranžmanom. Popis putnika još nije definiran. U Moskvu bi mogao i Branko Bačić, predsjednik HDZ-ovog saborskog kluba zastupnika. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plenković, za razliku od predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović neće otići u svlačionicu nakon utakmice. Sjedit će u svečanoj loži i nositi dres. "Svlačionica je svetinja i Plenković to zna. Sa sobom će imati navijački dres, a kako se nadamo prolasku u finale, premijer bi išao i na tu utakmicu", rekao je izvor iz Vlade za Večernji list.

Predsjednica je ovih dana u Bruxellesu gdje se održava susret na vrhu čelnika država NATO-a. U slučaju hrvatskog prolaska u finale, vjerojatno će ponovo ići u Rusiju.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Macron dolazi u 'ruski Versailles', iz Bruxellesa stiže kraljevski par

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo