Vjetrenjača dijeli 15.000 kuna za najbolju analizu

Udruga Vjetrenjača poziva sve zainteresirane koje zanima 'provjetravanje javne nabave' da analiziraju dostupne podatke na njihovim stranicama, te da im dostave svoju analizu.

1.12.2011.
17:59
VOYO logo

Za sve one koji zanima "provjetravanje javne nabave" odnosno poslovanje tvrtki s državom udruga Vjetrenjača pokrenula je i nagradnu igru. Pozvala je ekonomiste, matematičare, statističare i sve druge zainteresirane da posjete njihovu internetsku stranicu http://nabava.vjetrenjaca.org te analiziraju tamošnje podatke. Tri analize koje će biti kreativne i originalne Vjetrenjača će nagraditi. Fond nagrada je 15.000 kuna.

Natječaj do 20. prosinca!

"Baza podataka temeljem koje je napravljen naš alat za pretragu javnih nabava dostupna je za download, istraživanje i analize. Na vama je da odaberete format, oblik i način na koji ćete protumačiti podatke dostupne u našoj bazi", poručuju iz Vjetrenjače kojoj svoju analizu građani mogu dostaviti do 20. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Internetsku stranicu Nabava.vjetrenjaca.org u proteklih je nekoliko dana posjetilo više od 68.000 građana koji su ukupno pregledali više od pola milijuna web stranica s detaljima o raznim javnim nabavama. Od 7.221 posjetitelja koji su odgovorili na anketu na internetskim stranicama, njih 99,2 posto smatra da stranica trajno mora biti dostupna javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo