Kategorija 'Nepopravljivi' /

Višestruki ponavljači teških prekršaja napokon uhićeni: Najteža kazna 33 dana zatvora?!

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pojačani nadzor ima za cilj smanjenje broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama

11.9.2018.
17:41
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Čak četiri vozača iz kategorije “nepopravljivih”, odnosno višestrukih ponavljača teških prometnih prekršaja uhvatila je karlovačka policija u zadnjoj akciji koju je provela na području cijele Policijske uprave. Vozači su u novim prekršajima uhvaćeni na području Karlovca i Vojnića pa odmah uhićeni i ekspresno dovedeni na Prekršajni sud u Karlovac, javlja KAportal.

Prekršaji se odnose na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i upravljanje vozilom za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na nadležnom Prekršajnom sudu u jednom slučaju izrečena je kazna zatvora u trajanju od 30 dana, u drugom slučaju izrečena je novčana kazna u iznosu od 9.000 kuna i uvjetna kazna zatvora od 28 dana s rokom kušnje 12 mjeseci", kažu u policiji. Nadodaju da je u trećem slučaju Prekršajni sud je izrekao kaznu zatvora od 20 dana, dok je u četvrtom slučaju izrečena kazna zatvora u trajanju od 33 dana i novčana kazna u iznosu od 5.000 kuna.

Pojačani nadzor ima za cilj smanjenje broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo