ljubomora ili piroman /

Višegodišnji trud nestao mu je u podmetnutom požaru: 'Nudim novce, prodat ću auto da nađem krivca!'

Štetu je procijenio na više od 100.000 eura. Jedan kamion u potpunosti je uništen, a druga dva imaju znatna oštećenja

4.4.2018.
19:20
VOYO logo

U ranim jutarnjim satima, kada obično i gore automobili u Hrvatskoj, vatra je poharala i tri kamiona u Splitu. Policija je potvrdila da je požar podmetnut, a uz njih, za počniteljem traga i vlasnik kamiona koji nudi i novčanu nagradu. 

Dan poslije Ivan s nevjericom gleda u zapaljene kamione. Višegodišnji trud otišao je u podmetnutom požaru. I dok policija traga za počiniteljem, za informaciju o istome vlasnik kamiona na društvenim mrežama ponudio je deset tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni kriva ni dužna netko ide kazniti, uništiti život mom radniku, kruh... Gdje je kraj? Jednostavna je poruka - nudim novce, prodat ću auto da nađem krivca!" kazao je vlasnik kamiona, Ivan Batalić.

Ivan tvrdi da nije dužan niti se ikome u životu zamjerio. "Jednostavno, ovo je bila namjera, uništiti mene, uništiti moj posao, ali bit ću jači", nadodaje. Štetu je procijenio na više od 100.000 eura. Jedan kamion u potpunosti je uništen, a druga dva imaju znatna oštećenja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unutrašnjost je cijela izgorila, gornji krevet šteta velika... Sigurno 20.000 eura. Ne znam što bi vam rekao, tuga i žalost tako uništiti nečiji život", izjavio je radnik Teo.

Prošle godine na splitskom području pod vozila je podmetnuto 18 požara, od početka ove bilježe se četiri takva događaja. Štete su veće jer vatra obično zahvati i susjedna vozila.

"Ili ogromna ljubomora na nečiji teško stečeni rad ili se stvarno pojavio piroman kod nas tu koji neće stati", smatra Ivan. Nije stao ni zvoniti mobitel, ali uglavnom ljudi nude pomoć. Korisne informacije o počinitelju tek se očekuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo