BURNO ISPRED BANOVINE / VIDEO Zaiskrilo između Ivoševića i članova Udruge Stari pazar, zbog prijetnji policija odvela jednog muškarca

'Više se nitko nikoga neće bojati u ovom gradu', kazao je Ivošević dok se raspravljao s članovima udruge

16.12.2021.
10:50
VOYO logo

Udruga Stari pazar danas je održala konferenciju za medije ispred zgrade Gradske Uprave odnosno Banovine na kojoj su iznijeli vlastite stavove i nezadovoljstvo po pitanju licitacije i kompletne situacije na tržnicama.

Ne žele na licitaciju jer tvrde da će cijene skočiti kao i ostalima koji su tako u posljednja dva dana došli do štandova i prostora te da vjeruju da će neki ostati bez svojih mjesta. Najavili su da će uputiti jasne zahtjeve gradonačelniku Ivici Puljku i svim gradskim vijećnicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred njih je izašao dogradonačelnik Bojan Ivošević koji im je kazao da lažu te da nitko neće ostati bez mjesta, ali da će moći birati i imati više štandova. 

"Dolazite i radite galamu, vrijeđate kako vrijeđate, to više govori o vama nego o nama. Radit ćete svi i dalje na pazaru, ali neće biti palača zaklonjena", kazao je Ivošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Nakon toga iz udruge su mu vikali da hoće i da sruši palaču pa da će vidjeti, a Ivošević je kazao kako kod palače neće biti ničeg.

Pojedini članovi iz udruge kazali su da će doći ispred Ivoševićeve kuće te da će mu zvoniti na vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Više se nitko nikoga neće bojati u ovom gradu", kazao je Ivošević dok se raspravljao s članovima udruge. 

"Imamo potvrdu da kad ste se sastali s ljudima da pola stvari niste prenijeli, manipulirate ljudima", kazao je Ivošević na što su mu iz udruge poručili da laže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan muškarac je prijetio Ivoševiću te ga je odvela policija. 

O incidentu se oglasila i splitska policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas oko 10.45 sati u Splitu ispred zgrade gradskog Poglavarstva okupilo se oko pedesetak građana bez najave javnog okupljanja. Tijekom okupljanja došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane jedne osobe koju su policijski službenici uhitili i priveli u službene prostorije policije. U tijeku je daljnje policijsko postupanje odnosno kriminalističko istraživanje.

Predmetno neprijavljeno okupljanje završilo je u 11.15 sati kada su se okupljeni razišli", navode iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo