Baklje i sirene / VIDEO Vjenčanje za pamćenje: Pogledajte što se dogodi kada svadbu organiziraju vatrogasci

Image
Foto: Vijesti.hr

Ni ružna prognoza nije spriječila mladence iz Dugoga Rata da naprave pravu feštu svojim uzvanicima

2.6.2019.
17:23
Vijesti.hr
VOYO logo

Svi mladenci koji odluče planirati vjenčanje početkom lipnja vjerojatno nekoliko mjeseci prije događaja žive u uvjerenju kako će im taj dan sjati sunce, a ako ne to, onda barem očekuju neke prihvatljive temperature, onako predljetne, piše Slobodna Dalmacija.

U većini slučajeva su u pravu, osim ako nije riječ o jučerašnjem prvom lipnju, daleko najhladnijem i najkišovitijem kojega se sjećamo. Ne samo da je stanovnike Dalmacije najranije jutro počastilo pljuskom, već kiša u većini primorskih mjesta nije stala padati ni dobar ostatak dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ni ružna prognoza nije sprječila mladence iz Dugoga Rata da naprave pravu feštu svojim uzvanicima, a  ni ovi im nisu ostali dužni. Kako je bila riječ o piru jednoga vatrogasca, njegovi su mu kolege iz DVD-a Dugi Rat osigurali bakljadu za pamćenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U središtu mjesta upalili su sirene, raspalili alarme, a bakljada i buka su potrajale, najvjerojatnije ne na preveliko oduševljenje ostalih mještana, dobrih desetak minuta. Snimka je objavljena i na Facebook stranici "Vatrogasci - naši heroji".

"Sve najbolje u povodu vjenčanja želimo kolegi iz DVD-a Dalmacija Dugi Rat i njegovoj boljoj polovici. Sve vam sritno bilo!", naspisali su raznježeni vatrogasci, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo