VIDEO Pupovac našoj reporterki: 'Vi postavljate pitanja otprilike kao inspektor u Petrinjskoj'

Reporterka RTL-a Damira Gregoret postavila mu je nekoliko pitanja na koja Milorad Pupovac nije želio, odnosno, kako je sam kazao, nije nadležan da odgovori

25.3.2019.
23:00
VOYO logo

Milorad Pupovac nakon dva tjedna šutnje konačno je progovorio ali ništa nije rekao. Ipak između njegovih dramaturških stanki i izbjegavanja odgovora na bilo koje konkretno pitanje da se naslutiti da će Pupovac i njegov SDSS ostati koalicijski partner HDZ-a pa makar ga svaki dan na fašniku spaljivali. 

Reporterka RTL-a Damira Gregoret postavila mu je nekoliko pitanja na koja Milorad Pupovac nije želio, odnosno, kako je sam kazao, nije nadležan da odgovori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jeste li i dalje član vladajuće koalicije, SDSS i vi osobno? 

Vi postavljate pitanja otprilike kao inspektor u Petrinjskoj. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je zaista kontkretno pitanje, možete na njega konkretno odgovoriti? 

Dakle, mi smo se dogovorili da sva ona pitanja oko kojih smo se suglasili i ona pitanja koja ne gledamo na isti način nastavimo riješavati kako bismo stvorili pretpostavke za regularno funkcioniranje koalicije odnosno vladajuće većine i SDSSa unutar te Vladajuće većine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto niste prije došli?  

Pa zato što sam htio da se i premijer i ja pripremimo na taj razgovor, trebalo je vremena da se to napravi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je kriv što nikako da se dogodi jedna kolona u Jasenovcu? 

"Pedro, dakle, ja vam moram reći da ja ne umijem odgovoriti na tu vrstu pitanja koju vi postavljate. Nemojte se ljutiti, vi ste nagrađivana novinarka, pa možda gledate da ja ne poštujem vaš rad. Ali ja doista unatoč svim svojim znanjima i vještinama ne mogu odgovarati na tu vrstu pitanja, tko je kriv. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo