VIDEO KOJI JE ODUŠEVIO SVE: / "Nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku"

Image
Foto: Screenshot

Više od dvije tisuće ljudi lajkalo je objavu jednog korisnika Facebooka koji je na zid vlade stavio video u kojem su trojica mladića zabilježila svoje putovanje po Hrvatskoj.

14.9.2015.
22:54
Screenshot
VOYO logo

"Za Ministarstvo turizma ili Turističku zajednicu: Ne znam je li vam ovo netko već poslao, ali nađite čovjeka i poklonite mu još jedan izlet u Hrvatsku", stoji u objavi MarkaDomagojaŽica.

Video prikazuje trojicu prijatelja koji su proveli dva tjedna u Hrvatskoj. Mladići su veliki dio svog provoda zabilježili kamerom, a na snimci se može vidjeti kako su uživali diljem Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PRIHOD VEĆI OD 8 MLRD. EURA: Turistička sezona na moru odlična, Zagreb hit za korejske mladence

Sjajna promocija

Ovaj video sjajna je promocija Hrvatske i njene ljepote. Mladići su obišli Zagreb, Split, Hvar, Zadar, Pag te Nacionalne parkove Krku, Paklenicu i Plitvička jezera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Administratori Facebook profila Vlade prvo su Marku savjetovali da video pošalje i na adresu Ministarstva turizma, a nakon negativnih komentara nekih od korisnika koji su poručili da je to zapravo njihov posao i da su za njega plaćeni administratori su objavili kako su i oni proslijedili video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo