DUHOVNI MIR /

VIDEO Kako je najavio tako je i napravio: Mamić u Međugorju predvodio molitvu krunice

“Bosna i Hercegovina je moja druga domovina. Tu se osjećam sigurno i mirno"

4.7.2018.
23:02
VOYO logo

Zdravko Mamić još uvijek se nalazi u Hercegovini, a gdje je otišao neposredno prije nego što mu je izrečena nepravomoćna presuda prema kojoj zbog višemilijunske štete pričinjene prema GNK Dinamu i državnom proračunu, osuđen na 6, 6 godina zatvora.

Kako tvrdi, na rodnoj grudi je pronašao mir i ne namjerava se vratiti u Hrvatsku jer prema njegovim riječima, pravosuđe ga je bez razloga osudilo te iza svega stoji politički progon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bosna i Hercegovina je moja druga domovina. Tu se osjećam sigurno i mirno. Imam državljanstvo i ne pada mi na pamet vraćati se u Hrvatsku dok ne istjeram pravdu”, govorio je nedavno bjegunac Mamić i osuđenik za teški gospodarski kriminal.

Ipak, čini se da je Mamić bio ozbiljan kad je tvrdio kako pronalazi duhovni mir. To dokazuje i snimka koju posjeduje portal Vijesti.hr, a na kojoj je vidljivo kako Mamić među okupljenim mnoštvom u Međugorju na mikrofonu predvodi molitvu krunice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je snimljen u subotu, a možete ga pogledati u prilogu s početka teksta, dok u videu ispod možete pogledati kako vjernici prilaze Zdravku Mamiću i pozdravljaju ga. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo