još uvijek samozatajan / VIDEO Dalić ne želi otkriti svoju budućnost: 'Dosta mi je gledati sebe po medijima, treba mi godišnji odmor'

Iako su od SP-a prošla već gotovo dva tjedna, euforija se još uvijek ne stišava

27.7.2018.
12:20
VOYO logo

Gotovo dva tjedna prošla su od posljednje finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, u kojem je Francuska pobijedila Hrvatsku, no euforija se još uvijek ne stišava. 

Izbornik Zlatko Dalić danas je u 10 sati stigao pred sjedište Podravke u Koprivnici, a ispred zgrade ga je čekala raspjevana družina navijača, svih odreda odjevenih u majice s tradicionalnim hrvatskim kockicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić potpisao Ugovor o suradnji s hrvatskim prehrambenim divom Podravkom, a predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar u obraćanju novinarima zahvalio je Daliću što je pored brojnih obaveza našao vremena  za potpisivanje Ugovora o suradnji s Podravkom.

"Trenera Dalića kao ambasadora Podravke uključit ćemo u naše glavne marketinške kampanje. Već se kreiraju specijalne edicije proizvoda. Zajedno možemo napraviti mnogo i vjerujem da će ta suradnja podići vrijednost Podravke u narednom razdoblju", rekao je Pucar

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalićevo službeno pojavljivanje radi potpisivanja marketinškog ugovora pretvorilo se u još jedno slavlje, kakvih smo se prethodnih dana nagledali diljem Lijepe naše. 

Nakon što je pozdravio navijače na ulazu, Dalić se uputio u odaje Podravke, a ondje je nakon potpisivanja ugovora zasvirala Thompsonova 'Lijepa li si', koju su Dalić i okupljeno mnoštvo u deliriju pjevali. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, Dalić se obratio okupljenoj masi. 

"Hvala vam svima koji ste bili uz nas tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji. Iskreno, već mi je dosta gledati samog sebe po medijima, no jasno mi je da moram obavljati svoju dužnost. Umoran sam, ali vaša podrška mi omogućava da se lakše nosim s time."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje o budućnosti klupe hrvatske nogometne reprezentacije, Dalić je ostao diplomatski oskudan. 

"Po tom pitanju sam na godišnjem odmoru, sad mi treba odmor, a kasnije ćemo o tome raspravljati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nominacija za trenera godine po FIFA-inom izboru, tvrdi Dalić, itekako mu laska. 

"Puno mi znači biti u toj odabranoj skupini velikana. Ipak, ne želim se isticati, najvažniji su igrači, oni su iznijeli većinu tereta u Rusiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na medijske osvrte i kritike u vezi pojave Marka Perkovića Thompsona na dočeku ne osvrće se previše. 

"Drago mi je da su ljudi na Trgu pjevali 'Lijepa li si', ako to nekome smeta, neka gleda nešto drugo", zaključio je Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo