OGLAS

DANAS PREUZIMA DUŽNOST / Vice Oršulić imenovan za novog predsjednika Uprave HEP- a

Image
Foto: HEP

Vice Oršulić novi je šef HEP-a, a dužnost preuzima danas. Od 1. siječnja 2023. član je Uprave HEP-a d.d. Ima položen Stručni ispit Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja iz područja graditeljstva i upisan je u Imenik ovlaštenih inženjera elektrotehnike Hrvatske komore inženjera elektrotehnike

8.12.2023.
14:36
HEP
VOYO logo

Iz HEP-a su priopćili da je na sjednici nadzornog odbora razriješen dosadašnji predsjednik Frane Barbarić. Vice Oršulić, imenovan je kao njegova zamjena na mandat od šest mjeseci do provedbe javnog natječaja za to radno mjesto.

Novi šef HEP-a dužnost preuzima danas. Iz HEP-a su napomenuli da ostali članovi Uprave Petar Sprčić i Tomislav Šambić nastavljaju obavljati svoje dužnosti.Nakon imenovanja javnosti se obratio i Vice Oršulić putem HEP-ovog priopćenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje HEP-a prenosimo u cijelosti:

"Hrvatska elektroprivreda je strateška energetska tvrtka od posebne važnosti za Republiku Hrvatsku, za njeno gospodarstvo i građane. Spreman sam svoje znanje, iskustvo i energiju uložiti u ispunjenje glavnih ciljeva HEP-a u idućem razdoblju: efikasnu realizaciju investicijskih projekata i provedbu energetske tranzicije izgradnjom vlastitih izvora te jačanjem mreže radi prihvata novih obnovljivih izvora energije drugih energetskih subjekata, poduzetnika i građana. Time ćemo u sinergiji s Vladom Republike Hrvatske dati snažan doprinos razvoju ukupnog hrvatskog gospodarstva i odigrati ključnu ulogu u jačanju energetske neovisnosti naše države. U potpunosti ćemo ispuniti svoje zadaće u provedbi mjera Vlade za zaštitu kućanstava i gospodarstva od rasta cijena. Pritom ćemo u suradnji s Vladom provesti potrebne aktivnosti s ciljem zadržavanja financijske stabilnosti i snažnog investicijskog potencijala HEP-a. Bitno nam je i kontinuirano unaprjeđenje kvalitete usluge i odnosa s korisnicima i kupcima električne i toplinske energije i plina. U svemu navedenome otvoreno ćemo surađivati sa svim našim dionicima", izjavio je novi predsjednik Uprave Vice Oršulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VICE ORŠULIĆ /

Što sve novi šef HEP-a ima u imovinskoj kartici? Stanove u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, auto, brod...

Image
VICE ORŠULIĆ /

Što sve novi šef HEP-a ima u imovinskoj kartici? Stanove u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, auto, brod...

Vice Oršulić rođen je 1970. godine. Na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu diplomirao je 1996. godine i stekao zvanje diplomiranog inženjera elektrotehnike. U HEP Proizvodnji, Proizvodnom području hidroelektrana Jug radio je od 1996. godine na različitim poslovima. Najprije kao samostalni inženjer u Odjelu za energetiku, potom u Odjelu za pripremu izgradnje i revitalizacije, zatim kao rukovoditelj Odjela za pripremu izgradnje i revitalizaciju, a nakon toga kao rukovoditelj Službe za investicije. Od 2018. do prosinca 2022. godine bio je direktor Proizvodnog područja HE Jug. Od 1. siječnja 2023. član je Uprave HEP-a d.d. Ima položen Stručni ispit Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja iz područja graditeljstva i upisan je u Imenik ovlaštenih inženjera elektrotehnike Hrvatske komore inženjera elektrotehnike.

POGLEDAJTE VIDEO: Filipović otkrio: 'Prema informacijama koje imam, Barbarić će ostati raditi u HEP-u'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Dosje Jarak
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Prevarantice
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
Bicemo prvaci sveta
San snova
Pakao pod morem
default_cta
U klinču
Tjelesna straža
Korgi
Megadance
Maša i medvjed
default_cta
Ljubavna zamka
John wick 2
VOYO logo