bio na medenom mjesecu / Velika tragedija na Tajlandu: Hrvat se strmoglavio niz vodopad i poginuo

Image
Foto: Screenshot

Idiličan medeni mjesec pretvorio se u pravu noćnu moru za Danie nakon što je ugledala svog supruga na dnu provalije. Spasilačke službe su nakon spuštanja niz džunglu i težak teren pronašle Tomislavovo tijelo koje su odvezli na obdukciju. O svemu je obaviješteno i hrvatsko veleposlanstvo

7.1.2016.
13:11
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski turist poginuo je nakon što je pao s litice na otoku Koh Samui na Tajlandu, javljaju tamošnji mediji, a prenosi Dalmacijanews.

Riječ je o 31-godišnjem Tomislavu Laci iz Splita, koji je na putovanju bio sa suprugom. Lokalni mediji navode da je par bio na medenom mjesecu, a da su izabrali baš taj otok kako bi uživali u prirodnim ljepotama na biciklima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan su proveli na slapovima, a Tomislav je šetao i fotografirao slapove na visini od otprilike 25 metara. Njegova supruga kaže kako je čula buku i nakon kratke potrage ugledala Tomislava na dnu provalije.

Policija i službe za spašavanje pozvane su na mjesto nesreće oko 18 sati u srijedu, a nakon što su se 25 metara spuštali kroz džunglu i nepregledan teren, pronašli su Tomislavovo tijelo, javlja bangkokpost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preminuo je od teških ozljeda koje je zadobio prilikom pada. Tijelo je prevezeno na obdukciju, a obaviješteno je i hrvatsko veleposlanstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo