euro se nastavlja / Uz izravne prijenose na RTL-ovim kanalima danas pratite dvoboje iz zagrebačke Arene

Image
Foto: Vijesti.hr

Izabranicima Veselina Vujovića današnja eventualna pobjeda protiv branitelja naslova praktički predstavlja zadnji vlak što se tiče ambicija za osvajanje medalje

15.1.2018.
16:10
Vijesti.hr
VOYO logo

Nakon što je Hrvatska sinoć u Spaladium Areni u drugom kolu Eura upisala i drugu pobjedu i tako zasjela na vrh skupine A, danas Kauboji imaju dan odmora, no EURO se nastavlja, pa tako i naši izravni prijenosi na RTL-ovim kanalima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzanimljiviji dvoboj je onaj u skupini C između Njemačke i Slovenije u zagrebačkoj Areni. Branitelji naslova Nijemci u prvom su kolu razbili Crnogorce, dok je Slovenija upisala neočekivani poraz protiv Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izabranicima Veselina Vujovića današnja eventualna pobjeda protiv branitelja naslova praktički predstavlja zadnji vlak što se tiče ambicija za osvajanje medalje, jer pobjeda protiv Crne Gore, koja nema velikih izgleda za drugi krug, ne bi joj previše značila pošto te bodove ne bi prenosila u drugi krug, a taj bi zaostatak teško nadoknadila u drugom krugu i borbi za prve dvije pozicije koje vode u polufinale. Prijenos te utakmice možete pratiti na RTL-u 2 od 18:00 h.

U drugom susretu iz ove skupine igrat će Makedonija i Crna Gora. Kiro Lazarov i društvo pobjedom bi osigurali drugi krug, a taj susret možete pratiti u izravnom prijenosu od 20:20 h na RTL-u. Oba dvoboja možete pratiti i na našem internetskom servisu RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, danas se igraju i dva dvoboja iz skupine D. U 18:15 snage će odmjeriti Mađarska i Španjolska, a u 20:30 Češka i Danska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo