uvijek oštar sinčić /

'Ušli smo u Sabor da politički uništimo SDP i HDZ, s njima nećemo koalirati ni pod cijenu ponovljenih izbora'

'Nećemo se nikada prikloniti ni HDZ-u ni SDP-u. To su lopovske stranke i snjima nećemo imati posla. Mi smo ušli u Sabor da njih politički uništimo, s njima nećemo koalirati ni pod cijenu ponovljenih izbora. Zabluda je da se promjene u Hrvatskoj ne mogu postići koalicijom s te dvije stranke', poručuje Sinčić

8.11.2015.
21:32
VOYO logo

RTL-ova reporterka Amela Čilić javila se iz izbornog stožera Živog zida koji se nalazi u Hotelu Laguna. Pred svojim je mikrofonom ugostila supredsjednika Živog zida Vilibora Sinčića te ga upitala za komentar, nakon što je Živi zid prvi put izašao na parlamentarne izbore i postao parlamentarna stranka s osvojena tri mandata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je komentirati, svakako pričekajmo službene rezultate. Ankete su nam predviđale prolazak u nekim drugim jedinicama, a prošli smo u nekim trećim jedinicama", komentirao je Sinčić dodajući kako se ne planiraju nikome prikloniti, budu li u poziciji da mogu odlučivati o mandataru.

"Nećemo se nikada prikloniti ni HDZ-u ni SDP-u. To su lopovske stranke i snjima nećemo imati posla. Mi smo ušli u Sabor da njih politički uništimo, s njima nećemo koalirati ni pod cijenu ponovljenih izbora. Zabluda je da se promjene u Hrvatskoj ne mogu postići koalicijom s te dvije stranke", poručuje Sinčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi ćemo raditi kao i dosad, ne samo u Saboru u klupama već i na terenu, slušat ćemo ljude, borit ćemo se i dalje protiv deložacije gdje korupcija na sudu. Jedinice u kojima očekujemo još glasova su II., VI. te recimo IV.", kazao je Sinčić te dodao kako ga ne čudi da je MOST dobio toliko glasova, s obzirom na financijska sredstva i medijski prostor koji su dobili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo