Finalni dan / Uoči velikog finala Eura: Šveđani s tri poraza do utakmice za zlato, Španjolci srušili prvog favorita

Utakmicom za treće mjesto između Francuske i Danske (18.00) te finalom u kojem se sastaju Španjolska i Švedska (20.30) večeras završava Europsko rukometno prvenstvo

28.1.2018.
17:26
VOYO logo

"Nismo puno gledali Šveđane, vidjeli smo ih samo kad su igrali protiv Hrvata. Jaka su ekipa, zato su u finalu. Sad će biti teško jer oni imaju ekstra motivaciju da vrate zlato nakon dugo godina. Moramo paziti na njihove najbolje igrač", najavio je finale španjolski reprezentativac Alex Dujshebaev.

Da su oba finalista iznimno jaka istaknuo je i švedski igrač Jesper Nielsen. "Španjolci su jaka ekipa, dobili su Francuze koji su za mene bili favoriti. Bit će to teška utakmica. Ako budemo igrali kao protiv Danaca, imamo šansu za zlato."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđani su tijekom prvenstva izgubili čak tri utakmice (Island u splitskoj skupini, Norveška i Francuska u zagrebačkoj), da bi do finala došli zahvaljujući francuskoj pobjedi nad Hrvatskom. Ni u polufinalu nisu pobijedili u regularnom dijelu. Pobijedili su Dance nakon produžetaka 35:34.

Španjolska je u polufinalu srušila prvog favorita Francusku, koji je do tog trenutka imao svih šest pobjeda na prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu pratite uživo na našem portalu, RTL-u i servisu RTL Play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo