Život ispunjen glazbom /

Umreženi na sve vijeke vjekova: Yamaha na tržište stavila 23 nova multi-room uređaja

Image
Foto: PR fotografije

Uživanje u omiljenoj glazbi više nije ograničeno na jednu posebno za to pripremljenu prostoriju – neka glazba pronosi zvonku radost kroz svaki i najudaljenij kutak! Multi-room MusicCast uređaji spremni su preuzeti ovaj zadatak.

1.9.2015.
13:11
PR fotografije
VOYO logo

Yamaha je još davne 2003. počela razvijati multi-room bežične sustave da bi ovog ljeta  svijetu predstavila MusicCast koji u usporedbi s konkurentskim proizvodima nudi daleko kompleksnije i sofisticiranije funkcije. Osim toga, japanski proizvođač s tradicijom dužom od 125 godina javnost je impresionirao i samim brojem multi-room uređaja koji su dostupni – njih čak 23. Među njima su HiFi pojačala, AV receiveri, bežični zvučnici i soundbarovi.

Image
Foto: PR fotografije

Održivost proizvoda je suštinska ideja koja stoji iza svega, tako da bi u budućnosti svi Yamahini uređaji trebali  nositi MusicCast oznaku. To je obećanje kojim se Yamaha obvezuje svim svojim dosadašnjim i budućim kupcima - bežična budućnost koja je postala nezamisliva bez multi-room uređaja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MusicCast je alternativa svim dosadašnjim popularnim uređajima konkurencije čija se ponuda sastoji od manjeg broja bežičnih zvučnika kojima je moguće upravljati putem smartphone uređaja i čiji je nedostatak manjkava fleksibilnost i nedovoljno sofisticiran zvuk. Svaki MusicCast uređaj  ima ugrađen signalni odašiljač koji omogućuje izgradnju  solidne mreže kroz povezivanje uređaja s najjačim radio valovima. A zahvaljujući superiornoj mrežnoj tehnologiji možete uživati u stabilnom multi-room audiu bilo gdje u vašem domu.

Image
Foto: PR fotografije

Svaki MusicCast uređaj ima iznimno nisku potrošnju, a auto standby funkcija isključuje napajanje ukoliko uređaj neko vrijeme ne prima signal - Music Cast je štedljiv i ekološki prihvatljiv proizvod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prednost je što svi MusicCast uređaji sadrže Bluetooth prijemnik i predajnik, što ga čini kompatibilnim i s drugim bluetooth uređajima, koji ne moraju nužno biti dio MusicCast obitelji, kao na primjer slušalice ili drugi bluetooth zvučnici.

Svi modeli podržavaju visoku rezoluciju formata (DSD, WAV / FLAC / AIFF, Apple Lossless), omogućujući  reprodukciju visoke rezolucije streaming izvora zvuka uz zadržavanje kvalitete originalnog zvuka. Svaki uređaj opremljen je  i funkcijom ekvalizator koji omogućava fino podešavanje zvuka prema željama korisnika.  

Image
Foto: PR fotografije

Upravljanje i kontrola MusicCast uređaja je osigurana iOS i Android besplatnim aplikacijama instaliranima na tabletima ili telefonima, uz mogućnost reguliranja glasnoće, odabira ulaza i raspodjele glazbe po pojedinom uređaju.

Yamaha je dugo i temeljito radila na ideji MusicCasta što se pokazalo dobrim jer je cijeli sustav duboko integriran u ponudu, funkcionalnost uređaja je raznovrsna, a sam koncept duboko promišljen. MusicCast korak u budućnost u svakom pogledu, bilo da je riječ o kvaliteti zvuka ili funkcionalnosti uređaja. Sve informacije o MusicCast uređajima, cijenama i dostupnosti uređaja potražite kod ovlaštenog zastupnika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVE BOJE ZVUKA

B.Adžije 31/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10 000 Zagreb

Ili na www.bojezvuka.hr


ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo