vrijedni milijarde kuna / Ulagački 'boom' u turizmu: vodimo vas u tri najskuplja hotela u Hrvatskoj!

Ulagački boom u turizmu događa se diljem obale, od sjevera do juga, ali i na kontinetu. Otvara se čak 25 novih hotela, vrijednih milijarde kuna. Uskoro vas vodimo u tri najskuplja, od kojih se jedan otvara upravo večeras u Poreču

9.6.2015.
19:20
VOYO logo

250 milijuna kuna koštala je dvogodišnja rekonstrukcija idiličnog otočića preko puta Poreča. Otok Sveti Nikola sada je pravi mali, ali vrlo luksuzni raj, bez prometa. Turisti to - već znaju i ako imate 16 000 kuna za sedmodnevno ljetovanje za dvoje - na Svetog Nikolu ne možete - jer bez obzira na cijenu, u sezoni soba više nema.

Vrata će ovih dana otvoriti i obnovljeni Mlini u Dubrovniku. Nevjerojatnih 600 milijuna kuna uložili su Hoteli dubrovačka rivijera u obnovu hotela koji su uništeni još u ratu.

Image

Još malo pa gotovo - u tijeku su finalni radovi na obnovi starog hotela Orlando. Cijena: 266 milijuna kuna za 250 soba i najveću kongresnu dvoranu u ovom dijelu Europe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Goste ćemo primati već ovo ljeto. Vlada velik interes posebno zbog činjenice da smo u sustavu brenda Sheraton", poručuje direktor hotela Damir Lukić.

Image

Treća najskuplja investicija na posve je drugom kraju Hrvatske - u srcu Zagorja, Krapinskim toplicama. Nove novcate toplice su koštale 160 milijuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka investicija koja je toliko vrijedna je nositelj razvoja ovog kraja - destinacije Krapinske toplice, nije se isplatila, ali se svaki dan sve više isplaćuje", kazala je voditeljica vodenog parka Martina Crljen.

Imaju 6 bazena i najveći jacuzzi na svijetu, a sezona im, kako kažu, traje šest puta dulje nego na Jadranu - točnije 365 dana u godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo