Tko prizna... /

Ukrao auto pa priznao: 'Napio sam se i posvađao sa suprugom pa sam vozio do Zagreba da bih je vidio'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Optuženi je tijekom ispitivanja priznao nedjelo. Kako kaže, tog se dana posvađao s izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu i napio

14.11.2017.
8:54
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Muškarac (32) iz Koprivnice nedavno je u večernjim satima ukrao Renault Clio u kojem je vlasnik ostavio ključeve. Automobilom se odvezao do Zagreba i natrag, a sljedećeg se dana sam prijavio policiji. Automobil je neoštećen ostavio parkiran na parkiralištu koprivničkoga Gradskog groblja Pri sv. Duhu., javlja podravski.hr.

Policajci su ga nakon toga kazneno prijavili, a ovih je dana protiv njega podnesena i optužnica na koprivničkom Općinskom sudu. Tereti ga se za kazneno djelo neovlaštene upotrebe tuđeg motornog vozila zbog privremene uporabe. Tužitelji traže da se muškarac proglasi krivim i kazni sa šest mjeseci bezuvjetnog zatvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optuženi je tijekom ispitivanja priznao nedjelo. Kako kaže, tog se dana posvađao s izvanbračnom suprugom koja živi u Zagrebu i napio. 

"Silno sam je želio vidjeti. U dvorištu sam vidio parkirani automobil, a u njemu su bili ključevi. Automobilom sam se odvezao supruzi kako bih je vidio. Sljedećeg dana vratio sam automobil, parkirao sam ga blizu groblja i prijavio se policiji. Žao mi je što sam učinio, no to ne bi bilo tako da se nisam napio i posvađao s izvanbračnom suprugom", priznao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč priznanju, počinitelju ipak prije šest mjeseci zatvora. Naime, u pitanju je okorjeli kriminalac koji je već nekoliko puta pravomoćno osuđivan. U zatvoru je proveo godinu i devet mjeseci zbog kaznenih djela obijesne vožnje i nanošenja tjelesne ozljede, a dvaput je osuđivan i uvjetnim zatvorom zbog krađe i pokušaja krađe, piše podravski.hr


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo