u istražnom zatvoru / Uhićeni supružnici iz pakla: 14-godišnju prijateljicu vlastitog sina natjerali na prostituciju

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Odlukom suda supružnici su smješteni u istražni zatvor, i to zbog straha kako bi tijekom ispitivanja mogli pokušati utjecati na svjedoke

16.10.2017.
21:25
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Uhićen je bračni par iz Zagreba koji je jednu 14-godišnju djevojčicu podvodio 17-godišnjem Afganistancu, piše Net.hr. 

Uhićeni supružnici početkom ovog ljeta u svoj su dom primili djevojčicu nakon što je pobjegla iz doma za nezbrinutu djecu, a odlučili su joj pomoći jer je prijateljica njihovog sina, no razvoj događaja nažalost, nije tekao očekivanim slijedom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nedugo nakon što su je primili u svoj dom, supružnici su 14-godišnjakinju počeli prisiljavati na prostituciju. Dosad je jedino utvrđeno da je jedan od njezinih klijenata bio 17-godišnji stranac za kojeg se sumnja da je bio izbjeglica pristigao iz Afganistana, a za seksualne usluge djevojčici je navodno plaćao 400 kuna. Cijela situacija odvijala se od srpnja do listopada ove godine. 

Nije poznato tko je prijavio ovo seksualno zlostavljanje djeteta, no zahvaljujući brzoj policijskoj reakciji supružnici su uhićeni, a tijekom ispitivanja rekli su kako su se za ovaj radikalan potez odlučili kako bi dodatno popunili svoj inače loš kućni budžet, doznaje Net.hr. Također, uhićen je i 17-godišnji Afganistanac. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlukom suda supružnici su smješteni u istražni zatvor, i to zbog straha kako bi tijekom ispitivanja mogli pokušati utjecati na svjedoke, piše Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo