PAO 'PINK PANTHER'? / Uhićen mogući član zloglasne razbojničke bande: Planirao je na odmor s obitelji u Hrvatsku

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zečević je uhićen jer ga njemačko pravosuđe traži zbog sumnje da je početkom siječnja 2006. godine u bavarskom gradu Kemptenu ujutro oko 11 sati ušao u zlatarnu "Muller" zajedno s još jednim nepoznatim kompanjonom

6.9.2021.
18:15
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Sudac istrage splitskog Županijskog suda Mlađan Prvan u nedjelju je odredio ekstradicijski zatvor za 41-godišnjeg Sašu Zečevića, mogućeg člana zloglasne pljačkaške bande „Pink Panther“, piše Slobodna Dalmacija. Njega se Interpolovom tjeralicom i europskim uhidbenim nalogom tereti za tešku oružanu pljačku zlatarne u Njemačkoj za što je po tamošnjem zakonu propisana kazna do 15 godina zatvora.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je Zečević uhićen jer ga njemačko pravosuđe traži zbog sumnje da je početkom siječnja 2006. godine u bavarskom gradu Kemptenu ujutro oko 11 sati ušao u zlatarnu "Muller" zajedno s još jednim nepoznatim kompanjonom. Iznenadivši prodavače uperili su u njih pištolje, a onda je jedan od razbojnika čekićem porazbijao staklene izloge odakle je u torbe potrpao skupocjenih satova u vrijednosti od oko 200 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ZAVRŠENA POTRAGA KOD KOPRIVNICE /

Pokušali pregaziti policajce: Odbjegli Rumunj uhićen pri pokušaju prelaska granice prema Mađarskoj

Image
ZAVRŠENA POTRAGA KOD KOPRIVNICE /

Pokušali pregaziti policajce: Odbjegli Rumunj uhićen pri pokušaju prelaska granice prema Mađarskoj

Htio je na ljetovanje

Uhićen je na graničnom prijelazu Vinjani Gornji kod Imotskog nakon što je na granicu iz Bosne i Hercegovine došao u subotu nešto iza 16 sati u automobilu marke "Suzuki" beogradskih registarskih oznaka, a s njim su u vozilu bili njegova supruga liječnica i maloljetno dijete. Oni su stigli u Hrvatsku kako bi ljetovali na području Rogoznice.

Međunarodnu tjeralicu za Zečevićem Interpol je izdao u travnju 2016. godine, a srpski portali krajem studenog iste godine objavili su tekst u kojem navode da je policija u Užicu uhitila Miloša Jelića (40) zvanog Žica i Sašu Zečevića (36) poznatog pod nadimkom Tyson, i to po tjeralici koju su izdale njemačke vlasti zbog sumnje da su njih dvojica opljačkali više zlatarnica u toj zemlji, a da su samo u jednoj od njih, u Hamburgu, odnijeli plijen vrijedan čak oko milijun eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji tada su citirali jednog neimenovanog sugovornika koji im je kazao da su mediji u Njemačkoj dvojicu razbojnika nazvali "užički Pink Pantheri“, a opis te pljačke podsjeća na slučaj zbog kojeg su Zečevića uhitili imotski policajci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo