Pretražili mu dom / Uhićen pedofil iz Osijeka: Oduzeli mu mobitele i računala sa snimkama zlostavljane djece

Image
Foto: shutterstock

U godinu i pol putem više društvenih mreža pribavljao, posjedovao i distribuirao veliku količinu takvog sadržaja

8.2.2020.
13:32
shutterstock
VOYO logo

Pretragom doma 24-godišnjaka pronađena je i oduzeta veća količina CD-ova, DVD-ova, USB stickova i prijenosnih diskova, mobilnih telefona, više stolnih računala i jedno prijenosno računalo.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 24-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka počinio kazneno djelo spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece, izvjestila je PU osječko-baranjska, piše SiB.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vremenu od 15. veljače 2018. godine do 5. kolovoza 2019. godine, 24-godišnjak je putem više društvenih mreža pribavljao, posjedovao i distribuirao veliku količinu sadržaja spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece.

Uhićen je i protiv njega je podnesena kaznena prijava

Pretragom doma 24-godišnjaka pronađena je i oduzeta veća količina CD-ova, DVD-ova, USB stickova i prijenosnih diskova, mobilnih telefona, više stolnih računala i jedno prijenosno računalo. Pretragom oduzete informatičke opreme i korisničkih računa pronađena je velika količina multimedijskog sadržaja u obliku fotografija i video snimki fotografija spolnog iskorištavanja i zlostavljanja djece, piše SiB.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog počinjenog kaznenog djela počinitelj je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku. 

Nadležnom državnom odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo