DORH zatražio uhićenje /

Ubojica Ivana Mate Blaževića već mjesec dana u bijegu: dobio poruku da će u zatvoru biti likvidiran?!

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Neslužbeno se iz istražiteljskih krugova doznaje da je Gusić Janjić ozbiljno razmišljao o predaji, no iznenada je odustao

11.9.2017.
13:02
Ivo Čagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prije točno mjesec dana ubijen je 23-godišnji torcidaš Ivan Mate Blažević zvani Blato. Za ubojstvo se sumnjiči Nikolu Gusića Janjića, koji je i dalje u bijegu, donosi Slobodna Dalmacija.

Nedavno je splitska policija objavila njegovu fotografiju, no ni to nije urodilo plodom. Gusiću Janjiću nema ni traga ni glasa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija traga za 24-godišnjim mladićem, koji nije iskusni kriminalac s debelim vezama i zaleđen, stoga je čudno zašto još nije uhićen. Neslužbeno se iz istražiteljskih krugova doznaje da je Gusić Janjić ozbiljno razmišljao o predaji, no iznenada je odustao. 

S jedne strane moguće da je odustao jer nije mogao naći odvjetnika u Splitu koji bi ga zastupao. No, novija glasina sugerira da je od predaje odustao zbog straha, odnosno zbog poruke koju je dobio. Navodno sadržaj te poruke govori da će biti likvidiran čim dođe u splitski zatvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljstvo radom policije u ovom slučaju izrazila je i Torcida, i to tijekom utakmice Hajduka i Istre 1961 u domaćem prvenstvu.

Županijsko državno odvjetništvo je službeno otvorilo istragu, zatraživši istražni zatvor za Gusića Janjića. Ako bude uhićen, odmah će u zatvor na Bilice i ispitivanja, donosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo