bizaran slučaj / U zatvor na 11 mjeseci zbog krađe osam tabli špeka i tri teleće koljenice

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Kako je otprije osuđivana zbog krađa, Seka se nije mogla izvući s uvjetnom kaznom pa će, potvrdi li Županijski sud presudu, ovaj put doista završiti iza rešetaka

15.7.2018.
13:14
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Jedna Đurđevčanka (33) osuđena je na 11 mjeseci bezuvjetnog zatvora zbog krađa koje je u ožujku i travnju ove godine počinila na području Bjelovara, piše Podravski.hr.

Kako je otprije osuđivana zbog krađa, Seka se nije mogla izvući s uvjetnom kaznom pa će, potvrdi li Županijski sud presudu, ovaj put doista završiti iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvu krađu u ovoj godini Seka se odlučila početkom ožujka kad je u Bjelovaru pokucala na vrata obiteljske kuće i zatražila čašu vode. U trenutku kad joj se vlasnica smilovala i otišla po vodu, Seka joj je maznula mobitel. U travnju je, pak, u Bjelovaru banula na imanje gdje su vlasnici u bravi podrumskih vrata ostavili ključ pa se poslužila hranom koju je pronašla u škrinji.

Neumorna kradljivica ukrala je ni manje ni više nego osam tabli špeka teških 12,5 kilograma i tri teleće koljenice teške čak osam kilograma. Kako ih je sve uspjela ponijeti s obzirom da nije imala pomagače – ostat će tajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek dva dana kasnije, 33-godišnjakinja je pokušala provaliti u jednu kuću u Bjelovaru i tad je konačno otkrivena. Sin vlasnika naišao je u pogrešnom trenutku za ženu, koja se našla usred zasjede. 

Dočekala ju je policija i privela za sve krađe koje je počinila, a ova je priznala svoj zločin. Unatoč tomu, dobila je 11 mjeseci zatvora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo