radnička fronta / U subotu prosvjed protiv obveznog vojnog roka: 'Pobunimo se! Recimo NE takvoj besramnoj politici'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

'Umjesto životnog standarda, budućnosti i svima dostupnog obrazovanja - mladima se kao izlaz nude rat, mržnja i smrt za tuđe interese'

7.2.2017.
13:08
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

"U zemlji s 45% mladih nezaposlenih, s autobusima punim iseljenika prema Njemačkoj i ulicama punima kopača smeća, vlasti sebi istodobno krajnje cinično povećavaju plaće, provode poreznu reformu koja koristi najbogatijima i bankama, a nezaposlenim i besperspektivnim mladima poručuju da su njima namijenili - obavezni vojni rok", poručuju iz Radničke fronte.

"Umjesto životnog standarda, budućnosti i svima dostupnog obrazovanja - mladima se kao izlaz nude rat, mržnja i smrt za tuđe interese... Zašto ginuti za društvo koje nam ne nudi nikakvu perspektivu, sve lošiji životni standard, nezaposlenost i bijedu za mnoge? Za koga se boriti i koga braniti?... Pobunimo se! Pozivamo sve Zagrepčanke i Zagrepčane na prosvjed protiv uvođenja obaveznog vojnog roka u subotu (11.2.2017) u 12h ispred MORH-a u Zagrebu. Recimo NE takvoj besramnoj politici!', navode iz RF-a u pozivu na prosvjed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo