Društvo Naša djeca /

U sklopu Dječjeg tjedna djeca upozorila na ekološke te financijske probleme

Image
Foto: Varazdinski.hr

U organizaciji 'Društva naša djeca' danas je obilježen Dječji tjedan u Gradskoj vijećnici gdje su učenici i predstavnici Dječjeg foruma i Dječjeg gradskog vijeća iznijeli svoje zahtjeve i prijedloge u pogledu boljeg obrazovanja te ekološkog i financijskog stanja.

3.10.2016.
14:40
Varazdinski.hr
VOYO logo

Obilježavanje Dječjeg tjedna otvorile su članice 'Malih slavuja', a nakon toga gradonačelniku Goranu Habušu obratila se predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Tea Podbojec. Na početku se zahvalila na svemu što je dosad učinjeno za obrazovanje, poput besplatnih udžbenika, ormarića u školama i asistenata u nastavi, no upozorila je kako može bolje.

- Ove godine posebno smo se dotakli ekoloških problema budući da Grad Varaždin još uvijek nije riješio problem s balama, ali također i smeća oko škola. Zatim smo se osvrnuli na nejednake uvjete, a pritom mislim na financijske uvjete djece i njihovih roditelja. U školama se osjeća velika neravnopravnost, ne mogu si sva djeca priuštiti slobodne aktivnosti, izlet, užinu ili ručak stoga želimo skrenuti pozornost na te probleme - rekla je Tea Podbojec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više porčitajte na portalu Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo