UPALJEN METEOALARM! / U Dubravi je palo stablo na automobil: Vatrogasci interveniraju po cijelom Zagrebu

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na svom službenom profilu na društvenim mrežama, Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a napominje kako će vjerojatno doći i do tuče

27.5.2021.
21:10
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

U Zagreb je oko 20 sati stigla najavljena hladna fronta s jakim vjetrom koji je već nanio materijalnu štetu! Ipak, meteolaram je upaljen ne samo u metropoli, već i u većem dijelu Hrvatske zbog iznimnog snažnih udara vjetra i grmljavine.

O snazi vjetra koji ruši kante za smeće i sve drugo pred sobom najviše govori podatak da je u Gornjoj Dubravi zbog vjetra palo stablo na automobil. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom službenom profilu na društvenim mrežama, Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a napominje kako će vjerojatno doći i do tuče:

"Prognostičari DHMZ-a izdali su upozorenje na grmljavinsko nevrijeme za Grad zagreb. U vremenskom razdoblju od slijedećih 1 do 4 dana na širem gradskom području mogući su izraženiji pljuskovi sa grmljavinom uz prolazno i vrlo jak vjetar. Lokalno, može biti i tuče", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte objavu na Twitteru Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a:

Image
Foto: Screenshot Twitter

Telefon u Javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba ne prestaje zvoniti. Vatrogasci su već neko vrijeme na terenu, a najčešći pozivi koje primaju su vezani za pomicanje srušenih stabala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte kako je to izgledalo oko 20 sati u Zagrebu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo