U AKCIJU TRAGANJA ZA NESTALOM OSOBOM UKLJUČIO SE I HELIKOPTER: / Još uvijek se ne zna gdje je 84-godišnjak iz Selca na Braču

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Transportni helikopter Mi-8 MTV uključio se u akciju potrage i spašavanja za nestalom osobom u mjestu Selca na otoku Braču.

4.12.2017.
15:11
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

U akciju potrage i spašavanja za nestalom osobom u mjestu Selca na otoku Braču uključio se u ponedjeljak i transportni helikopter Mi-8 MTV iz 93. baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO), priopćeno je iz Ministarstva obrane RH (MORH).

Zajedno s pripadnicima Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) letačka posada iz Eskadrile transportnih helikoptera (ETH) pretražuje šire područje Selca kako bi pronašli nestalu osobu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nestao u noći 3. studenoga

Iz Policijske uprave splitsko dalmatinske Hina doznaje da je nestali 84-godišnji mještanin Selca, Josip Trutanić, čiji je nestanak policiji prijavljen u noći 3. studenoga.

Nestali 84-godišnjak je visine oko 170 centimetar, srednje tjelesne građe i prosjede kose a na sebi je imao plavu jaknu, sive hlače i crne cipele. Policija poziva građani ako imaju bilo kakve informacije o nestaloj osobi da im dostave, rekla je Sanja Nazlić iz Ureda za informiranje PU splitsko-dalmatinske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz MORH-a navode da je ovo 17. akcija potrage i spašavanja u ovoj godini u kojoj su sudjeluju letačke posade ETH 93. zrakoplovne baze HRZ i PZO-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo