'OSTAVIO SI NAS DA U BOLI PREBIREMO USPOMENE' / U 43. godini života iznenada preminuo glumac iz 'Zabranjene ljubavi'

Image
Foto: Studentsko kazalište 'Ivan Goran Kovačić'

'Izašao si iz predstave zvane život, ti naš ponajbolji, jedinstveni glumče i ostavio nas da u boli prebiremo uspomene na najljepše godine i trenutke provedene s tobom…', piše na službenoj web stranici Studentskog kazališta Ivan Goran Kovačić

7.3.2016.
12:13
Studentsko kazalište 'Ivan Goran Kovačić'
VOYO logo

Dugogodišnji član Studentskog kazališta Ivan Goran Kovačić, televizijski i kazališni glumac Dinko Vujević, iznenada je preminuo u 43. godini života.

Osim što je s ‘goranovcima’ nastupao punih 20 godina, Vujević je nastupao u brojnim domaćim televizijskim serijama (Zakon ljubavi, Zauvijek susedi, Ponos Ratkajevih, Ljubav u zaleđu i Zabranjena ljubav) te u Teatru Gaudeamus. Sinkronizirao je brojne crtiće, uključujući Ninja kornjače, te je bio prepoznatljivo lice iz TV reklama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paralelno je gradio i sveučilišnu te znanstvenu karijeru. Vujević je bio diplomirani inženjer kemijske tehnologije i doktor znanosti, a posljednjih je godina bio docent na Geotehničkom fakultetu u Varaždinu.

"Izašao si iz predstave zvane život, ti naš ponajbolji, jedinstveni glumče i ostavio nas da u boli prebiremo uspomene na najljepše godine i trenutke provedene s tobom…", piše na službenoj web stranici Studentskog kazališta Ivan Goran Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo