ODLAZAK GRADONAČELNIKA /

Tuga zbog smrti, poznati se upisuju u knjige žalosti: Bandićeva zamjenica plakala u Poglavarstvu...

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Mnogi dužnosnici i poznate osoba i danas se upisuju u knjige žalosti povodom smrti Milana Bandića koje su postavljene u Gradskom poglavarstvu i Gradskoj skupštini

1.3.2021.
11:12
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Mnogi dužnosnici i poznate osoba i danas se upisuju u knjige žalosti povodom smrti Milana Bandića koje su postavljene u Gradskom poglavarstvu i Gradskoj skupštini. 

U popodnevnim satima u knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu upisat će se i premijer Andrej Plenković koji će tamo doći zajedno s ministrima Ninom Obuljen Koržinek i Olegom Butkovićem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu, gdje su cijelo vrijeme svi Bandićevi najbliži suradnici, jutros se upisao ruski veleposlanik u Hrvatskoj Andrej Nesterenko.

"Otišao je izuzetan čovjek, veliki prijatelj naše zemlje, Ruske Federacije", kazao je Nesterenko nakon upisivanja u knjigu žalosti u Gradskom poglavarstvu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gospodin Bandić snažno je doprinio razvoju bilateralnih odnosa" između dviju zemalja, dodao je ruski veleposlanik koji je na tu funkciju stupio krajem prošle godine. 

Image
detalji najvjernije suradnice /

Tko je žena koja će voditi Zagreb do izbora? Bila je s Bandićem praktički od početka njegove karijere

Image
detalji najvjernije suradnice /

Tko je žena koja će voditi Zagreb do izbora? Bila je s Bandićem praktički od početka njegove karijere

Smrt gradonačelnika strašno je pogodila njegovu zamjenicu Jelenu Pavičić Vukičević koja se jutros ponovno rasplakala zbog prevelike boli. 

Filipović se upisao u Skupštini

U knjigu žalosti u Gradskoj skupštini jutros se upisao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović koji je potom izjavio da će se Bandića sjećati kao najdugovječnijeg gradonačelnika.

Nije još želio pričati o kampanji, ali tvrdi da se ona neće promijeniti zbog smrti Bandića te da nudi konkretna rješenja. Priče da će ga HDZ sada promijeniti i izabrati novog kandidata nazvao je promašenima.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Takve teze moram nazvati promašenima. Imam čvrstu podršku premijera Andreja Plenkovića i cijele stranke. Te promašene teze dolaze od dijela analitičara i oporbe koji ne spavaju mirno otkad sam se kandidirao", rekao je Filipović upitan ostaje li u utrci za zagrebačkog gradonačelnika i je li moguće da HDZ promjeni svog kandidata za tu funkciju.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo